Trideset godina vlasti
0
Hronologija Mubarakovih uspjeha i padova
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi u svojoj katoličkoj religiji ovakave proglašavamo blaženim ...vidi mu samo pogleda....
Sveti otac je radostan.
Tako to rade ubice i pljackasi sa Zapada, instaliraju diktatora, koriste ga i upravljaju njime dok mogu, sve dok im omogucava da eksploatisu, pljackaju i cine druge zlocine nad koloniziranim narodima, a kad diktatora potrose, onda ga izvedu pred sud ili ga objese, a instaliraju novog.
a preseravanja kao svaki dan u feb znacajan
Nadam se da im Islam nece doci na vlast!!
perverzna analiza, kao i sam sa-x!
vise se o njemu ima napisati u zadnjih 20 dana nego u zadnjih 30 godina, sramota, samo dokaz o kakvom se bahatom i neodgovornom covjeku radi... a vojska grijesi i pada poda americki uticaj...
Vraticu se ja i hebati vam majku!
Kud Huso tu i ostali Egipcani...
i kad cemo u egipat?
hajmo sad opalite po njemu