Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamicu im genocidasku!!!
stigla ih je kazna Božija.
Imate vrlo morbidan nacin iskazivanja empatije ...
Nisam ga razumio ovo na kraju...
Kaže novčanik mu je u đepu ali nema veze svakako kasni plata...
Podrzavam Mijanmar,oba voditelja kao i kamermana..Samo naprijed !
A gdje nam je popisanko...cccc
Kaže reporter šta čeka nas u Bosni još nismo svjesni, ali uz to navodi da voda nije uopšte hladna i može se kupati i preporučuje našoj vlasti da krenu na Mijanmar da se okupaju malo sa njim i da se jave uživo na ove BHTV 1 ILI RTRS svejedno je da objasne našem stanovništvu da voda uopšte nije hladna za kupanje... I na kraju citira ukoliko se desi da u BiH dođe do ovakve vrste kupanja (poplava) preporučuje da se ponovo udružimo i da opet poslije toga krenemo da se svađamo na svim nivoima od referenduma, srebrenice itd... I za sve vas specijalno iz vode : PLATA NEMA NITI ĆE IH BITI
Transcript : မြန်မာ ရက်အနည်းငယ် အကြာက ဘယ်ကြောင့်ဆိုသော် တိုင်းပြည် ကိုဒဏ်ခတ် ခြင်းနှင့် အနည်းဆုံး 45 ဘဝတွေကို အခိုင်အမာ သော ဘေး ရေကြီးမှု အရေးပေါ်အခြေအနေ ကြေညာခဲ့ပါတယ်။ ဂျာနယ်လစ် မီဒီယာ မြန်မာနိုင်ငံ ဒီမိုကရက်တစ် အသံ နီးပါး 24 နာရီ တစ်နေ့ တိုင်းပြည်အတွင်း အခြေအနေအပေါ် သတင်းပို့ ကြသည် , တ သတင်းထောက် ကို ရေလွှမ်း ဒေသတွေ မှ သတင်းပို့ , စိတ်အားထက်သန် စေ ခဲ့သည်
Sta se cudite, do prije 2-3 mjeseca, su muslimani u Mijanmaru/Burmi bili zapaljivani, djeca vješana, nemilosrdno ubijana. Tamo zivi oko 200 000 muslimana na spram Bog zna koliko budista. Naravno o tome se nije pravila hajka u svijetu i u medijima, jer sta su hiljade muslimana, kad u Parizu CIA naruci ubistvo par slikara (upitno je jesu li i ubijeni, s obzirom da niko tijela vidio nije). Svijet samo gleda i nista ne radi, al' ima Onaj koji pravedno postupa, rahmet dušama umrlim, Bog/Allah dž.š. zna šta i kako. Sada će mnogi ateisti i ovi naši licemjeri pričati priče tipa, Bog to ne bi dopustio, a kako vi to rasuđujete, Bog dragi zna ono što mi ne znamo. Možda je "patnja" koju ljudi pretrpe na ovom svijetu, u ovom životu koji u prosjeku traje 60 godina, neko manje neko više, karta za Raj/Džennet koji će da traje vjećno. Kad bi mi samo pameti imali :)
Da inace ovakvi kao ja smo ludi, jer ne igramo kladaru po cijeli dan, jer ne ispijamo kafe, jer se ne drogiramo javno/tajno, jer ne hodamo pjani po ulicama, jer je to in, a onda se zalite kako je stanje u drzavi katastrofa, kako se nema posla, kako ovo kako ono, sami pali, sami se ubili, ha ya. "i ti ćeš vidjeti, a i oni će vidjeti, ko je od vas lud." (5/6 Surah Al-Qalem)
zali bože nevinih ljudi
Jesu li oni ubijali Rohinja muslimane?
Gori su genocid počinili u Mijanmaru nad Muslimanima, nego četnicu u 10 genocida...Allah ih kaznio i neka ih voda odnese. Amin.
Sto ste zabranili komentare o zidovskom bradatom teroristi???
ovako su i naši izvještavali prošle godine.......do pasa iza stola u suhom studiju :;)
Sad odmah može umrijeti čim je postao zvijezda.