Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dozivotno zbog ubistva demonstranata, a 11 godina biljana plavsic za genocid. Je li se po vjeroispovijesti odredjuje visina kazne?
Ma i on je bio Amjenieričko služinče poput ovog koji se krije iza Islama. Postavljanje sluga i tirana od strane Amerike u muslimanskim zemljama nije krenulo arapskim proljećem,nego se sada desilo samo zamjena.Svi su oni bili neprijatelji Islama i sluge zapada,i sada kada je narod odlučio da se digne i da ih smijeni,USA je iskoristila pobune i otvorene tirane zamjenila prikrivenim tiranima koji će se pozivati na Islam i Šerijat a svakom muslimanu koji je iole upućeniji u Šerijat vidi njihovu demonkratsku suštinu. Osim Sirijske revolucije koju ameri takođe pokušavaju da pridobiju nekakvim nacionalistima.Kada su Džabhat Nusra i druge džihadske skupine odbacile nekakvu nacionalnu koaliciju i vladavinu \'prava\' odmah su proglašeni teroristima što jasno upućuje da Amerika ne pomaže Islam niti muslimane nego izdajnike koji će sutra uspostaviti vjeru ateizma i sekularizma takozvanu demonkratiju.
Meni nije jasno kako je on sebi mogo dozvoliti da ha sruse sa vlasti...isto kakva P I C K I CA ...ja da sam na njegovom mjestu bio slabo bi tenkove i avione na goloruk narod tj na ove protestante,sve bi ih potamanio,pa bi vidio bil ikom naumpalo da protestuje protiv mene..sila je zakon..
skocili su oni sebi u stomak.Dok on na miru sjedi u zatvoru,i vjerovatno uziva,vani se narod buni i ne zna sta ce.Ali za par godina ce shvatiti ko je bio mubarak a sta i je to amerika donijela,odnosno odnijela.
Ti ne znas ni da je 12 zigosanih ili The Dirty Dozen.
kuća zatvor, zatvor kuća
ko ono kad drot pita muju što je zbo sulju, on kaže, nisam, svega mi, ja izvadio nož da zaoštrim olovku (da napišem doktorsku disertaciju, haha), a on natrčao i nabio se sam na nož i tako pet-šes puta a ima i u \"13 žigosanih\" kad čarlsa bronsona premlate padobranci u klozetu, pa on sam kaže \"oklizno se na sapun\" tako i ovaj, oklizno se desetak puta
na prvi pogled na sliku Ekrem Jevrić
@svasta to pokazuje pravednost sadašnjeg egipatskog sudstva i zapadnjačkog haškog...
da se nije saginjo po saFun !?
zabij mu!