Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U retrovizoru Bosne i Hercegovine vidim Mexico koji nam dolazi sve brže i brže.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
PAPE@,*** ti safet susic mamu retardiranu,gori si od kuge odmori malo
ay caramba.
Jesu li se ogradili Hrvati -katolici od ovog gnusnog zlocina? Je li nadbiskup odrzo govor nakon mise okarakterizujuci ovaj zlocin kao anti-krscanski,ili su svi katolici suodgovorni sa mafijom jer su iste vjere sa meksikancima,Hrvati,Italijani,dobar dio Amerikanaca i Svicaraca ima katolika...
dobra naša murija, šta drugo reći ?!
I naravno za EU su bolji meksicki politicari koji su direktno pobili ove studente nego SDP. I kad kazu u Bosni najgora vlast, naivni Bosnjaci povjeruju.
Kako nema. Meksiko je velika i razvijena drzava, al ipak policija i nacelnik grada pobiju ovako studente. Al se Amerikanci i Evropljani me usudjuju kritikovati njihovu vlast. Mogu samo ovim jadnim bosancima prosipati pricu kako su bosanski politicari nesposobni. Jasnije?
Od Ebu Hurejre, r.a., se prenosi da je Allahov Poslanik, s.a.v.s., rekao: “Tako mi Onoga u ćijoj je ruci moja duša, neće nestati dunjaluka sve dok ne dođe dan kada ubica neće znati zbog čega je ubio, a ni ubijeni zbog čega je ubijen.”
Koliko je ovo bilo studenata a koliko policajaca,ko je koga uhapsio pa ubio ,ko je zakopan??? A ja teksta,novinar ko da je popio litar brlje,patake...
Uglavnom raspisana je potjernica za gradonacelnikom koji je ovo naredio
Nažalost, materijal za snimanje još jednog horor filma.
ciganska posla
mexico ima zaјebanu mafiju, ovde ce biti problem iskorijeniti to...