Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utakmica boli glava.
@AaronRamiz haha
HAHWHAHAHAHAGAGA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Reko im trener ako izgube letit ce glave.
Bolesno.
cetnicka posla
I sad se ja pitam kakvi su to zatvori, kakva policija, a onda tek država. Tamo radi ko šta hoće, al dobro nismo ni mi puno bolji.
I onda ce neko reci da su ovi iz isila zlocinci i teroristi .
Steta sto ovakvih utakmica nema u parlamentu sa dodikom covicem i baketom
Ovako su komšije srbi ubijali Bošnjake i rezali im glave, uši, polne organe, urezivali im krstove na čelo, tako da ovo realno može biti samo smiješno bolesnim ljudima..
juznu ameriku su okupirali mladicevi i milosevicevi vojnici pa prenose znanje na tamosnje monstrume
Brazil, zemlja fudbala...
metode karadziceve,mladiceve i miloseviceve vojske i policije polako postaju rituali svih bolesnika u svijetu al kaida je za njih 0
Uznemirujuce je samo to sto se nista na snimku ne vidi. Ja govana i clanka.
Ma glavu bih dao da je bio penal
Doslo do te situacije da im je najbolje da rijese problem tako sto ce zatvore pretvorit u koncentracione logore. Pobij komplet populaciju zatvorenika. Prvo oslobitiri ces prostor, ustedjeti para a sto je najvaznije skloniti ces za sva vremena najgore kriminalce. A ovi sto su na slobodi ce ozbiljno razmisliti da li je pametno nastaviti s kriminalom.
Ne pravi USA dzabe zid...
A to samo isilovci glave odrubljuju.
Mrzim te zemlje trećeg svijeta