Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno jeli školjkaše il neke morske plodove pa im dohakalo.
Virus se siri losom higijenom, TAKO PISE U TEKSTU.
krstoljubska posla. vjernik musliman(a vecina bosnja nisu vjernici pa uz titine krstaske obicaje vjeru odbacili) kad ide malu nuzdu da vrsi opere cunu, jer zna da zbog kapi mokrace na odjeci ne moze obaviti namaz. A namaz je stub islama. Koga nema, nema kod njega ni islama. sto znaaci namaz je taj koji te konstantno pet puta tjera da imas pravu cistocu da bi mogao imati pravnu cistocu abdest i biti spreman za namaz. jos da 85% bosnja se pridrzava islam bilo bi super.
@KaraVlahogluuu. A ti znas kako se siri noravirus? Daj, molim te me prosvijetli, da ne umirem u neznanju
@sticenik ima i krstoljuba cistih koji vode brigu o higijenu, samo generalno stranci su peksini po pitanju osnova.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nema vode dovoljno na moru i kruzeru da se kupaju, peru ruke, itd .. pobacati u more sve da se kisele ili dok ih ajkule a jadne ajkule bi pocrkale od smrada ni one ih ne bi htjele..
@x1111tayson. Ne lupaj, zivotati