Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponesi dvije kafe i zakljucaj :)
Voli zena u stiklama po travi, i bog.
Postoji li u Americi pravo na otpremninu, da i ova, pokupi dobru cifru, kao Dusanka Majkic, koja i nije mislila da napusti, jer nije naivna.
Trump-ova filozofija zapošljavanja u Bijelu Kuću: ............Prvo zaskoči,pa reci Hope Hiks!!...............
trump dere
Razvalio bi je ko Mevlid fasadu..
Poslovni ljudi švalerkama i ljubavnicama plaćaju skupa putovanja, darove, drže ih tu negdje pri ruci ali ih ne zapošljavaju na pozicicije koje im utiču na poslovne performanse. U kapitalizmu gdje profit ipak broj jedan na takve pozicije dovode sposobne. Tako da je sasvim moguće je ženska pored što je lijepa možda i pametna ma kako se to kosilo da primitivnom logikom prosječnog bosančerosa da je pi**a ženski primarni poslovni alat.
Hopa Cupa
Hope Hicks hoping for dicks!
buduća mu supruga😀😀
Trumpu
Neznam u kakvim je odnosima sa Melanijom ali izgleda da je deda morao naci slicnu njoj.Jedino sto je ova pofino mladza i pitomija
Lijepa Senada skraceno Nada
ovaj zna sta valja..😁