Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad gledas satelitske nocne snimke planete, u bosni k'o da struja jos nije izmisljena
Hahahah ko mu kaže (DODZI) hahahahaha.
哈哈哈哈哈哈哈哈,香港最強
nikda nisi čuo za takvi izraz? pa jeli znaš da se kaže i zagađen zvukom,to sam učio u 3 razredu srednje,a predmet "ekonomika prometa"
a vidiš ja baš volim kad je dobro osvjetljeno,,,valjda zato što mi je dosadilo živjet u mraku ovdje u Bosni
Ne BiH sja'LA OVAko JAko !
Zagadjen svjetlom?!?!??! Pa jel moguce da su ovi liberali i to izmislili? Pa ljudi nisu normalni, samo bi nekakve regulative i norme uvodili.
Najjaci su mi ovi komentatori sto ne znaju pravopis vlastitog jezika i sto su nedavno skinuli kaljacice, a usudjuju se komentirati svjetske metropole. :-)
'naskoluj' hihihihihihihihihihihihihihihihihhihihihihihi
izadjite vi sandzaklije iz sarajeva i iz cijele bosne odma ce biti sve lijepse
@PAZAR NE PISMEN SI SKROZ JARANE IDI SE NASKOLUJ PA DODZI VAMO PISAT
hong kong 香港
ovako bi sarajevo izgledalo da se popale svjetla na svim dzamijama hihihih
naj zagadzeniji grad svjetlom je Bogami nase pre ljepo sarajvo ima puno svjetla pa sjajo kadje noc navece predivan je grad to kazemvam ja