Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija je ogromna zemlja, mogla bi primiti najmanje 500 hiljada izbjeglica iz Sirije.
Ovo kaje predsjednik države koja je uništila i razorila Libiju.
Velike kolonijalne sile posmatraju svijet kao globalno selu gdje mogu da rade sta hoce i kome hoce. E sad im se to vraca o glavu . Konkretno Francuska je u prolsoti radila razna sranja po Africi i sve je bilo daleko od nje i francuskog naroda. Sada je situacija drugacija, teroristi, ocajnici i svi drugi su im na kucnom pragu. Situacija je izmakla kontroli dragi moji kolonijalisti.
Ja mislio ovaj Hollande Nizozemac iz Holandije hahah
Da se ti nisi petljao i finansirao teroriste oni nebi ni isli iz Sirije.
Sudnji dan je blizu
@velikicedo , Molim Boga da te uputi na pravi put, i da ti pomogne da sakrijes svoju neinteligenciju
Trebo' si i ti jarane ostati u Francuskoj kad su Ameri provodili demokratiju protiv Gadafija,Mubaraka,Sadama...a ne potrcat' sa avionima pod americku suknjicu.