Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dhihadiste treba porobiti a ne ubiti. Lepo im staviti elektricne ogrlice pa u slucaju da ne slusaju ili slicno odmah im dati "dozu elektricne struje". Ima da budu k'o macici.
Sve je to propaganda prvo americki pa onda V.B. pa sad francuski koji je sljedeci pitaj te cifute oni imaju citav plan kako ce da tece. ovo je sve stvorio Izrael koji zeli da upravlja cijelim Bliskim istokom
Sta covjeku minuse pucate- u pravu je 1000%. Isti Amerikanci koji su naoruzavali Taliban pa se poslije za guzicu ujedali sto su-sada su naoruzavali ovaj isti ISIS da srusi Asada sa vlasti i sada kada su vidjeli da su stvorili monstruma koji hoce da se zajebava i sa njima i sa ostatkom svijeta- e' haj'mo ih sad pobit' ko macice a usput i koju hiljadicu civila na Bliskom Istoku-oni svakako nisu bitni u cijelj igri saha izmedju big dicks of the world.
Ovde je selmice sve po planu. Plan je da se napravi destabilizacija bliskog istoka sto odgovara Izraelu pa da on vlada cjelim bliskim istokom. Zasto je vojska opet u egiptu glavna jer Izraelu nije Mursi polagao racune. Sad kada zavalda ISIL cijelim Irakom i djelom Sirije ici ce na Iran. a prije toga vec rade da naprave haos od turske tako sto salju izbjeglice tamo. Sve je to jedan veliki plan koji Izrael planira izvesti samo nece uspjeti u tome
SAD DIZITE AVIONE I POBIJTE TU MUSLIMANIJU NENORMALNU DOLE PO AFRICI I AZIJI
Tabletu si zaboravio veceras sinko.