Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka ste izbacili Jenkije,pa šta bude neka bude...eno čitam na raznim portalima da su ljuti na Njemce,čak se i sprdaju sa Njemačkom i Francuskom mirovnom incijativom...ne dajte im da oni budu "mirotvorci"...Voren Cimerman (USA ambasador u SFRJ) je krajem 1991. godine Aliju odgovrio od mirovnog plana,koji je MILION PUTA bio bolji od ovog američkog...niti je bilo nacionalno-cistith entieta,niti je bilo ubijenih,niti je bilo Srebrenice,Kozarca,Zvornika,Kravice i drugih stratišta...a Bosna bi po tom evropskom sporazumu Caringtton- Cutillerov mirovni plan
Taman htjedoh napisati, da Ameri nisu bili prisutni tokom tih pregovora oko Bosne, pa telefonski nagovoriše Aliju da ga naknadno odbije.
Dobice on od Yenkija..
Samo se vi igrajte s putkom? Gasa nema od 2019, rusi su od rijeci levatine oholske
Ljudi, majmun ulazi u tenak, bice katastrofa...
Hebote Putin...sta je on pa se nesmi je dirat!? Treba my pustit da pregazi Ukrajinu, jel!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)