Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@ampak SIJO RAFIDIJO, NECETE ZAUVIJEK MOCI PROVODITI GENOCID NAD SIRIJSKIM SUNITIMA , UPAMTITE TO !
joshuo tumoru, i siti ti i suniti m a j k u cionisticku dosadan si kao proljev
ovaj @zaustaviti je zasigurno Siit i podrzava genocid na sirijskim Sunitima ! suniti, ne dozvolite da vas Siitska bagra voda za nos po mraku ....
Ovako su se zapadnjacki fasisti brinuli i za nas nametnuvsi nam embargo i tretirajuci Milosevica do 1999. kao \"faktora mira i stabilnosti\", a ta briga je bila posebno izrazena u Srebrenici. Na svu srecu, sir,ij,s,k,i narod je dovoljno s,na,z,an i mu,d,ar da im u Siriji planovi ne uspiju.
Ne znate sta je diktatura, da zivite samo 1 mjesec u takvoj drzavi znali bi sta znaci htjeti slobodu. Ne sporim da zapad iskoristava situaciju da svoje prste umjesa, ali kada neko nema hljeba, nema slobode i ne zna hoce li svanuti sutra sto je sin tog i tog, ili iz sekte te i te. Morati trpjeti bahatost preko 30 godina i kradju, zamislite da dodik bude predsjednik bosne sljedecih 30 godina, koliko god bilo u BiH dobro bil ga i dalje prihvatali. Doslo je vrijeme da se karta svijeta promijeni, a ovdje mi Bosanci samo znamo kuditi druge kako su glupi i kako ne znaju nista sa zivotom, njih je preko 450 miliona a nas je ni 4 miliona a ne znamo se dogovoriti. I mi nesto pametni a nismo ni p.r.k.n.o. Zapitajte se prvo jesam li ikada izasao iz Sarajeva, jeli imam ista osim one krave i ovce koju mi je babo ili caca dao, pa tek onda pricajte o velikim narodima i silama. Kada nas bude imalo pa makar 50 miliona onda imamo pravo sta reci i pametovati, a ovako, glupa smo mahala
Ljuidska i politicka duznost ovog kokosara koji se za kratko vrijeme od kako je na vlasti priblizio da se svrsta u kategoriju ratnih zlocinaca, bila bi da isplati odstetu svim narodima koje je fransuski kolonijalizam opljackao i unistio, a ne da i dalje nastavlja sa starim kolonijalno-fasistickim pohodima iza kojih samo ostaje s m r t, nesreca i bijeda.
Interesantno je kako su najislamofobniji rezimi na svijetu najvise \"zabrinuti\" zbog stanja u Siriji!, dok pri tom svakodnevno u.b.i.j.a.j.u, unistavaju i pljackaju muslimane sirom svijeta i naoruzavaju cionisticki rezim koji vrsi genocid nad Palestincima! Nikad ne vjeruj zapadnjacima ni kad ti darove donose! Mnogi su nasjeli na njih, od Amerika i brojnih indijanskih naroda koje su potpuno istrijebili,preko Afirke, Azije, Australije, nas na Balkanu, pa sve do Libijaca koji se za tako kratko vrijeme, od pristojnog i normalnog zivota, guse u krvi, nesreci i bijedi, dok se nafta crpi vise nego ikad prije!
Koja bi omogućila sirijskom narodu da \"živi u nezavisnosti i demokratiji\". hhahahahah ahjahahhahaa Kakvi majstori u izvrtanju stvari! Nezavisnost od cega! Nezavisnost vas i vasih kompanija? Srijiskom narodu bi tek tada odzvolino, kao sto je odzvonilo i Libijcima, kada bi ih vi, okrtutne ubice i pljackasi oslobodili i uveli im demokratiju!
Glupan, nemas pojma sta pricas
Kada pricaju o UN i NATO-u, svi govore kako su te organizacije zadužene za cuvanje i \"uspostavljanje mira ( pa čak i nasilno). A sad kad treba da se pokažu oni zakažu. takođe su te oragnizacije zakazale i ovdje (92\'-95). Pa mislim ako ne rade ono zaša postoje bolje i da nerade, i onako je velka kriza zavladala u Europi
Krvolocni Francuzi su se opet zazeljeli pljacke i krvi, kao sto su to radili u Alziru, Maroku i drugim zemljama koje su opljackali i unistili!
ZAUSTAVITI NARAVNO! ZAUSTAVITI ZAPADNJACKE IMPERIJALISTICKO-FASISTICKE REZIME I NJIHOVE TURSKO-SAUDIJSKE SLUGE U FINANSIRANJU TERORISTICKIH BANDU, IZAZIVANJU HAOSA I RUSENJU SIRIJE KAO BRANIKU CIONIZMA! Zaustaviti ovog francuskog monstruma i zapadnjacku glad za uspostavljanjem novih kolonija! Zapadnjackim rezimima i njihovim saudijsko-turskim slugama suditi za brojne agresije na suverene zemlje, pljacku tih zemalja i stravicne zlocine koje su pocinili! Otpor imperijalizmu, cionizmu i njihovim slugama! Do konacnog oslobodjenja Palestine, Arabije, i drugih okupiranih i potlacenih zemalja! S m r t cionizmu i fasizmu! Sirija nikad nece pasti!