Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta to znaci: koliko bude trebalo? dok Mali bude imao prirodnih resursa za eksploatisanje?
Hollande je komunjara, glupava balava kvazi-komunjaro
Francuske komunjare će ostati u Maliju, sve dok i Mali ne unište i ne pokradu, ko što su naša mila JNA i moji Srbi uništili i pokrali BiH!!!
ampak ili i.d.i.o.t uvjek bio .... zidovsko pasce samo voli krv....
Kolonijalisti moraju negdje biti, mislili su se nastaniti u siriji ali tamo ima iranaca pa odose na drugi kraj heheheheh...
hollande , eu, nato = kulturna modifikacija hitlera sa istim ciljevima
Francuski fašisti će ostati u Maliju, sve dok i Mali ne unište i ne pokradu, baš kao što su uništili i pokrali Libiju !!!
nije , nego dok ima islamista koji jos nisu dzena zaradili
@ampak, Pa to su informacije koje se ticu drzavne bezbjednosti. ocekuj ubrzo pripadnike SIPA na vratima...pa ti covjece znas puno vise nego sto se ocekivalo. Ima onaj besplatni broj na koji se moze dati info o osobama sa takvim informacijama. Kako ljudi bez razmisljanja natovare sebi problem na ledja.
Globalni Dzihad je konacno krenuo ! cujem da su i bosnjacki islamisti najavili odmazdu i napad na Zapadne ciljeve ! bice uzbudljivo !
hollande me je razocarao jer nastavlja istu imperijalisticku politiku sarkozyja