Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka samo dodju kod nas, jer ovdje svi pushe (iz ovog ili onog razloga) I ne treba ti identifikacioni dokument obzirom da ko ovdje dodje popushit ce ga sigurno, a sto ne I u kaficu.....
nista od toga http://www.strainhunters.com/site/index.html/_/articles/official-advice-that-makes-the-tourist-ban-on-c-r12
Boli me briga.. Bio, vidio , pusio... Sad mi svejedno.. Hihihihihi
Izgubice dobar dio para od turizma :D
što sam pushio pushio sam
http://www.youtube.com/watch?v=a4qhCNYrExs
Obelicu, jel ima te travee??
epic fail, radi toga samo su im i dolazili turisti
Nemoj te ljudi! Pa šta će Bošnje kad odu malo kod vamilije tamo u posjetu,šta oni da pušu?Kitomange mozda?A? Pa nisu ljudi pejderi.De jos nam samo i one crvene ulice ukinite i onda hebajiga,morete i vize onda ukinut.
Vokri im što im turisti ispu.šiše svu travu....
Holanski?E j.e.b.e.m ga...
SLOBODA ZA ZIJADA
Opstepoznato je da se revolucije sirom svijeta finansiraju prodajom droge. Zasto onda da se prodaje po maloj cijeni po sopovima kada se na ulici moze ubrati vise novca?