Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i treba... a one sto masu turskim zastavama po holandiji dok ubiru holandsku socijalnu pomoc poslati kuci erdoganu..
Dje si ti Turcina u Njemackoj ili Holandiji vidio na socijali???
@BiHDragon svaki drugi.. barem se ogrebu za dodatak za stan ako babA ide na posao a zaradzuje ispod limita za familiju.. u suprotnom da nema tih dodataka i djecijeg dodataka oni bi bili u Turskoj i tamo mahali zastavicama... realno najmanje integrisana imigraciona skupina u njemackog uz magrebance i ostale arape koji su ideoloski miljama udaljeni od mjesta u kojima zive..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne shvatam o cemu se ovdje zapravo radi. Erdogan i njegova stranka nemaju apsolutno nikakvu potrebu da odrzavaju mitinge po Evropi. To nije nikad ni bila praksa. Proziva svaki dan jednu po jednu zemlju da nacisticka?! Sve to je vrlo, vrlo cudno...
mi smo ovce
Kada Erdogan omogući u Turskoj ono za šta druge kritikuje onda neka pametuje sa pravom, a ovako je sve čisto licemjerje.
mislim da su se holanđani malo zajebali heheh
Mislim i ja,sad kad Turci napuste Holandiju i vrate se u Tursku sa stecenim znanjem,Turska ce biti jos razvijenija
Holandjani najodaniji hitlerovi saveznici poslije cetnika i ustasa:))
sda izdala saopstenje da se bojkotira sve holanđansko.
sda balije na aparatima
ahihihihihihiihihihih Turci ne mogu da lete
Ubuduće nek u Roterdam sleće sa jaranom BAkirom, njemu ne mogu zabaranit sletanje, bar nemaju vidljivih razloga !
podržavam odluku holandske vlade iako sam BOšnjak
lol
Erdogan bi da rovari u ćafirskim zemljama, e moj erdogane kad su oni taj zanat izučili ti si cuclu cuclo
i to koznu
Bravo. U svojoj avliji korov sadi.
Jadan Džavusoglu, na kraju će ga samou Doboju bujrumisat...
u srbiju uvijek može doći
Polako slabi uticaj sultana.....