Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konto wilders da je holandija kao rs, i da je dovoljno pricati protiv muslimana i pobijediti na izborima
Ljudski sljam uvijek zavrsi gdje i pripada - smetljistu , mrznja prema bilo cemu ili komu nista dobroga nikome nikad nije donijela. Drago mi je za Lale jer saka bolesnika ma kako oni glasni bili ostaju tamo gdje pripadaju a tom je zaborav.
Muslimani imaju djihad a krscani CIA,KGB ili jevrejski mosad,e pa hajde objasnite pametnjakovici sta je njihova uloga u svijetu,ocuvanje mira ili kreiranje rata,jedno je sigurno kad bi se borili za mir te organizacije bi se davno same od sebe ugasile jer bi mir prevladao,ali im to nije cilj to i ptice na grani znaju.
Za mrznju nisam, ali zasto se od Evrope ocekuje da bude ultraprihvatljiva prema muslimanina, kao da negdje pise da mora da ih bude sve vise i da Evropa mora to cak da forsira nasuprot svojoj tradiciji? Da li je takav reciprocitet na istoku? Da li su svi muslimani u Evropi miroljubivi i spremni za integraciju, a ne nametanje svojih stavova nasuprot evropskim vrijednostima?
Ljudi pocnite izucavati i prihvatati islam dok nije kasno. Zalit cete cesto sto niste ranije spoznali tu ljepotu, nista je na dunjaluku ne moze zamjeniti. Ne gledajte sta ste radili u dzahilijetu to je prica nasih balija. Bitno sta si sad brate i sestro, sam sebi ces olaksati zivot i kaniti se nebitnih, beskorisnih i stvari koji upropastavaju tebe, porodice, drustvo, a uzivat ces 24 sata. Probaj makar sedam dana biti musliman, pa vidi.
U danasnje vrijeme biti zatucan vjerom je nesto najstetnije sto mozes sebi priustiti.
Druže da nije kakva droga u pitanju.?
djikani na aparatima
They took our jobs...
dodji na balkan i bices predsjednik drzave koju god izaberes a u rs u ces biti kralj. doduse nekrunisani
dodick jutros traži aparat viška!
Hahahahha, kakav moron!
ISLAM POBJEĐUJE NA SVIM MERIDIJANIMA
Mislim da su glasovi dati ovom ofarbanom ZUJI samo sa mosta u vodu baceni.Te glasove je pokupio bar po meni od onih nizih mentaliteta kojima smeta posten uspjeh stranaca isto kao i kod nas pa daju glasove nacionalnim strankama ocekujuci preko njihovih vjerskih mentora hodza, fratara,popova i ostalih vjerskih lopova bolju pomoc boga za svoje ne snalazenje i svoj lupezluk.
Wildersova partija je na 2 mjestu, pro-fasizam u EU u porastu. Izgleda da mu je Erdogan sa ovim incidentom obilato pomogao.
Ovom fasisti izgleda ni brko iz Turske nemoze pomoc na izborima, dzaba incident...
cuj na margini, a druga najveca parrtija u holandiji...
i popularnost raste li raste...sljedece izbore, nakon 587 teroristickih napada sirom evrope, uzima 'ladno...
samo vi glavice u pijesak, pet godina ranije, gert je uzeo 15 mjesta, sada ima 20... 33,3% rast u 5 godina je marginalan samo u glavusama retardiranih nojeva...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
jest jest. pokazalo se sad da svi ipak vole muslimane.
Vole ljude, nije vjera upitna. To je sad novo da se vjeroispovjest gleda, kao nekada rasizam!
gay, ne ebi