Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je to bilo sa Bakirom,covjek bio u podrumu 4 godine i vidi sada kako mu je.
@bosnavazda Inace,ne daj boze nikom.
@bosnavazda ovo je neki rod od Fritzla. Njeguju iste običaje.
I opet javljaju “u Holandiji” a ono se desilo u Nizozemskoj.
@DerventaGakovac Kod nas je uglavnom Holandija a ne Nizozemska udomacen naziv za tu zemlju.
@DerventaGakovac ..Nisu ni oni nacisto..jedni govore Holland ,drugi Nederland..
Vi ste bolesnici a ne mi..krivo vam je svima bilo kako smo uzivali u Jugi i nikad nije ovakvih slucajeva bilo,pa ste nas morali zavaditi stoko zapadnjacka ko je lud!?
Holandija != Nizozemska
Valjalo je sedmoro držati u podrumu i hraniti tolike godine? A kao držao ih jedan muškarac u zatočeništvu??
Koliko još ima ovakvih slučajeva a da nisu jos otkriveni. Previše perveznjaka i sadista ima na svijetu. Ovo me podsjeća na film "pulp fiction"
to je ta Evropa
Zamisli da se ovo desilo u arapskoj zemlji
ne ulazite u EU.to toliko što ste rahat.
Sta se bune, pa u BiH smo svi zatoceni 25 god neki su pobjegli u ratu i danas su patriote kao zvizdic sa 0 dana vojske, govno, ali u zadnje godine bjezimo masovno sa ove zivotinjske farme zvane BH vlast i ostale splacine. Poyy
Netrebaju ga ni kaznjavati, covjek je vec odrobijo 9 godina
Prvo je trebao ispricati ljudima u kaficu sta se desava i otici zaklat ga, sakriti tijelo i uzeti sebi farmu ^^ happy end.
Strašno.