Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Desnica jača svugdje zbog licemjerstva radikalnih ljevičara kojima je beskrajna mediska podrška i konstantna zataškavanja grešaka udarila u glavu. Nema ništa gore od modernog ljevičara, permanentno uvrijeđenog beskičmenjaka i vječite samoprozvane žrtve koja robuje kancerogenim lobijima i podržava brutalnu fašistoidnu cenzuru neugodnih istina.
Olaf ie davno dobio...
Možda neke odluke od prije par godina imaju negativan efekat....
Zeleni val zahvatio Evropu. Desničari i nacionalisti nemaju šta ponuditi narodu osim konflikta.
Ne pomaze ni baka Merkel Olaf Scholtz uzima glat
Kada Dragi Bog zavoli nekog,tada mu je poseban,tada dosta ljudi zavole takvu osobu isto tako. jer svi smo stvoreni od Boga.Kada se rob moli bogu,onda sve je to od njega,sve ima razlog.
kad klix pocne o geopolitici