Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je birao Ursilu von der Layen - NIKO, mozda neki lobi ili neka nepoznata udruga zelenasa , s druge strane na izborima izabrana vlada Poljske.
Poljska i skoro sve istocnoeurpske drzave su vojna krajina SAD prema Rusiji. Zato su ih primili bez ikakvih uvjeta.
Poljska je vjerna samo NATO-u i SAD - nikome više.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Poljska, Češka, Slovačka, Hrvatska, Mađarska, Bugarska i Rumunija nikad nisu bili za EU. O nama, Srbiji, itd da ne govorim.
Zapadni Balkan je isto komotno mogao ući u EU, po čemu su to bile bolje ove zemlje iz istocnog bloka od nas, ni po čemu.Evo vidimo da gdje god je bila Ruska noga, dosta ce vode proteci da se ljudi civiliziraju u potpunosti...
Vratite pare i mars napolje iz EU.
A zasto glupi i despotski Brieel izaziva bijes Poljske?
ia volim muslimane voli ih i ti ❤
Poljaci se najeli kruha pa umislili da su važni ko i madjari. Vratite ih pod Rusiju, nisu nikada ni trebali biti dio EU ko ni mi sa Balkana
Katolibanska smrdljiva karpatska i hunska retardirana srednjevjekovna plemena treba nabiti špicokom u guzicu i istjerati van. Ne možeš spojiti plemenite i civilizovane narode sa zaostalim, primitivni i neradničkom terorističkim plemenima..
Balansiranje..
zapad im je trebao kad su bili nula,sirotinja,uzeli ih u EU,ekonomiju izgradili,firme sa zapada masovno selile proizvodnju u poljsku,sad su oni ono sto su uvijek bili,steta sto nisu pod rusijom i komunizmom,toliko mrznje i rasizma
Sto bi to sve bilo u redu u ostalih 26 drzava, a nije u redu Poljacima i Madjarima. Odogovor je jednostavan, hoce da ostanu na vlasti i rade sta hoce u svojim zemljama. Moze, samo onda izadjite iz Evrope.
bravo,bas tako.kad su pristupali potpisali su da prihvacaju sve sto se donosi u EU parlamentu i zapadne vrijednosti
Ostaricuuu neecuuu znatiii
Poljaci su brđanski narodi kao i sva slavenska plemena ukljucujuci balkan. Zbog toga bi EU trebala da izbaci to stoku iz unije.
i ovi plaho poželili Ruse...
haha
Ovi klix analitičari sve neki leftardi. Ko je da prostiš ovaj lik ? Niko i ništa.
...dok si ti vrlo cijenjen komentator....