Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paznja, tesko za gledati, ali jos teze kada gledas svoje dijete kako umire u zlocinackom napadu hemijskim oruzjem :'( https://www.facebook.com/photo.php?v=434103216709312
un - produžena ruka natoa. da nije rusije i kine meni bi to ličilo na ujedinjene podanike amerike i natoa, a ne na ujedinjene narode.
Gdje je UN rijesio situaciju na zadovoljstvo njenih gradjana?
"... logika punog lonca i drobine,krvničke inkvizicije,straha i gluposti,to luckasto prenemaganje raste na sve strane kao orkan, i tko bi mogao da pomisli da će Amerikanci kao bijesni veprovi,postati tako strašan elemenat ? ... " Da ,ko bi rekao da ćemo se tako uplašiti i u strahu prevariti . Krleža .
Rusija i Kina su vec najavile veto,tako da dzaba sazivaju ove skupstine,sam se dzaba u trosak daju hahah
Ljude ubijaju hemijskim oruzjem..a vi se prepucavate ovde sa komentarima kao ovi iz UN-a.. Treba zaustaviti to ubijanje..nije bitno ko ce to zaustavljati..ljudi ginu svakodnevno tamo..
u siriji je narod živio u miru i blagostanju dok se nisu pojavili dušebrinici koji su sirijskom narodu' željeli' bolje. neka odu strane vehabije iz sirije i mir je zagarantiran tamo.
Tako se to "blagostanje" manifestvovalo u Hami kada je otac šejtana Hafiz Asad okružio grad i poklo 20-40 hiljada stanovnika. Samo neka vas pere advance niste bolje ni zaslužili.Da je malo nejasnija situacija bila u BIH.tako mi Allaha isto bi govorio i za Mladića i Miloševića da su se branili od bradonja i da su same bradonje (Naser)prouzrokovale Srebrenicu.Pa čekaj,to ustvari četnici i govore.Eto vidi se čije propagandne metode koristiš.
Cekali d apo miliona bude pobijeno pa sad hitna sjednica! u vrazju m.mora nas muslimana prvo toliko pomrijet da prstom mrdnu,a da li cuke neko ubija vec bi atomsku odapeli da bacaju!
Ameri su zabrinuti za sudbinu Sirijaca. Mozda im cak i pomognu kao onima u Iraku, Afganistanu i Libiji. Tamo sad cvjetaju ruze od kad ih Amerikanci oslobodise.
Ne, nego ce im Rusi i Kinezi pomoc ulaganjem veta da ostane ovako bajno i krasno stanje kakvo je sad!
@Real Madrid Bilo je sve bajno i krasno dok ih Amerikanci nisu poceli naoruzavati i dovlaciti mudzahedine iz cijelog svijeta. Da je do Rusije i Kine, tamo niko ne bi ratovao. Amerikanci ih prvo naoruzaju i nahuskaju jedne na druge, a onda ih kao spasavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)