Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha..naculi da rusija propada sa svojom novcanicom...
E pa bilo je vrijeme.
sta je bojite se da vam Rusija opet rakete ne postavi
Prepali se ameri rusa da nebi opet došli na Kubu pa im uvode "demokratiju" vjerovatno ko u Iraku, Libiji, Afganistanu ...
sad će na Kubi početi uvođenje demokratije, baš fina vijest za Amerikance
Vrijeme je da republikanci dodju na vlast, a americki Kubanci ionako glasaju za njih, tako da ovaj debil moze da uradi sta hoce. Izbore gube 100%, ukinuli sankcije Kubi ili ne. Nikada ih nisu trebali ni uvoditi.
Ti si stvarno neumoran. Toliko si blesav da mi postajes simpatican. Volio bih da se upoznamo, da vidis da nisam tako strasan kao sto ti se cinim. Ovako ces dobiti infarkt i otici u vjecna lovista bez razloga i sa uvjerenjem da sam ja neka babaroga :-)
Mislim na Bijelu kucu. Vrijeme je za republikance. Onaj ko organizuje cijeli cirkus od americkih izbora, ko kontrolise svijet, malo vlasti da jednima malo drugima. Da mi ostali, a narocito gradjani Amerike, zamisljamo da se radi o demokratiji i da narod ustvari nesto bira. Na to sam mislio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma trebaju njima saveznici i vojne baze , vide da se svet masovno okrece protiv njih . Pa sad bi da polizu ono su su u*rali ..
Svijet je stvarno jedno globalno selo,dok se jedni mire drugi ratuju i tako u krug.
Jes malo sutra, boje se da im rusi ponovo ne rasporede rakete, kao sto su u hladnom ratu.