Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao zemljotresa
Suti.. Nemoj ga prizivat.. Neka ga,nek miruje..
Kuba je jedna prelijepa zemlja,turizam na Kubi ide uzlaznom putanjom,ples,pjesma,opušteno i penzionerski,u Bosni bi rekli"horilo gorilo". Samo pazite se kubanci da vam amerikanci ne uvedu demokratiju :))
Napravit ce im CIA gradjanski rat cim ovaj ode sa vlasti! Sada se pretvaraju kao dobri ljudi da bi ih podijelili izmedju sebe!
A ko je Obama...?...???
oj nece insan sad od njih biti rahat na cubi, kad navale dolaziti :(
Ja konto vrane na balkonu,kad ono tresotres..
Kastro! Tako ti Allaha, nedaj 'ljudskim pravima' i 'slobodi medija' mjesta, prodaćeš i državu.
hahaha , kakvi primitivci ovi anglosaksonci. Imate knjige majmuni,učite od Germana bez obzira što ste kao njihovo pleme nacizam usavršili do perfekcije. Isukaće vam Rusi 18 hladnih centimetara a poenta je što ćete ih morati oralno zagrijati da bi to dalo neki smisao i vašem i njihovom užitku . Kad ga dobro iscjedite onda će Rusi malo predahnuti te će ga potom položiti na balkanski hastal da i ovi neki balkanski zločinački narodi nauče novu olimpijsku disciplinu, obzirom da im sport ide od ruke.
Izvini ali Rusi su samo na gubitku .Preziveli napad jesu sto je dosad samo malom broju naroda uspelo ali nista vise.Ameri su u Ukrajinu investirali milijarde a samo oficijalnom kradjom izvukli desetine milijardi .Uvkli se u Rusko dvoriste,ubijaju Ruse bez kazne i stvaraju sebi ogradu od gomile nacisticki budala koje Rusi smatraju kao svoje krvi.....i to sve sto Rusi nisu dozvolili da istrebe par plemena u vukojeb.... na Bliskom istoku
S prvim djelom tvog komentara o preživljavanju napada se ne bi složio a s ovim ostalim bi sigurno. Kad pišeš o gubitku to je relativna stvar , zavisi o tome šta su prioriteti. Rusi su recimo od '41-'45 gubili a onda su shodno toj visokoj cijeni 9.maja '45 našiljili svojih 18 tada vrelih cm, postrojili ih ispred Rajhstaga i tamburali vlažno međunožje Germankama otprilike narednih pola vijeka.......Sad je malo jasnije valjda !
Castro ce svoje posljednje godine nazalost provesti gledajuci kako mu Uncle Sam komada zemlju.
No longer enemies,now, just friends with benefits.. ehehe..
Jel se ovo sprema nesto protiv rusa?
najzad, demokratija
ko o cemu, amerika o ljudskim pravima.