Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok nauka napreduje,na drugom kraju svijeta imamo ljude koji misle da molitvom mogu nekoga da izlijece.. Imamo casopisa a la Aura kojoj je vrhunsko "naucno" dostignuce da objavi tekst da se akupunkturom lijeci rak ili da travar iz Foče lijeci leukemiju i 10 ostaih bolesti.. Ili pak imamo hodzu koji zastupa Hidzamu (pustanje krvi),vrhunsko dostignuce "arapsko kineske medicine" iz petog vijeka.. I tako...
Ovo nije za jedne,ovo je za 16 nobelovih nagrada
Ma sha Allah! Dokle je nauka stigla...! Smijem li usput pitati zna li se šta je sa onim što glavu hoće da presadi?
Transplantacijska medicina i plasticna hirurgija i postoji da bi ljudi poput ovog heroja dobili ruke, jetru, bubrege, a ne da bi Ceca, Jana, Seka dobile vece sise.
djetetova radost neopisivo :)
a ko je donirao ruke ? :O