Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI STE VI TURCIIIII
Naš brat ERDOGAN i naša bratska REPUBLIKA TURSKA. Ne znam učemu je problem četnici braca s rusima,ustaše s švabama,A KAD SU BOŠNJACI S TURCIMA odma se ovi bune ne znam možda vas krv vuče da i vi budete braća s Turcima pošto su TURSKI qurčevi visili po vašim materama i babama.
nazalost u turskoj zivi puno ruralnog stanovnistva i zato ce ova seljacina opet pobjedit.tako nesto imamo i na balkanu i to sve zbog osmanlija koja su ova podrucja debelo poseljacila.da nisu dosli osmanlije.ovaj dio balkana bi bio prava evropa.
Prrrrrrpaaaaaaaa Pakuj kofere kao Dodick i trči u TURSKU MAHALU beograd.
evo, upravo takva jedna seljacina je ovaj bosandzeros.tipican primjer osmanlijske zaostavstine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir pobjeđuje 100% :)
Pobijedit ce prijatelj Bosne i Hercegovine Recep Tayyip Erdogan