Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci su mi ovi SDA botovi, ebo. Vam bakir m.
@MyNameIsDzevad Pa vi FGR komunjarice ste ti koji kada izgubite izbore kmečite kao Trump kako su izbori neregularni i glasovi pokradeni, kako mrtvi glasaju itd. Orginal Trumpov govor loseg gubitnika a kada dobijete Centar, Stari Grad i Tuzlu onda su izbori reglarni, isto kao Trump kada je bilo regularno kada je pobjedio u nekim državama ili onda protiv Hillary. Možda nisi skontao ali mi biramo Bakira da vama yebe mamicu a ne nama i to radi uspješno skoro 30 godina
@JimmyHadzic11 Chill Jimmy Chill ;) Miran budi, stekaj lovu, vrati se u svoju vukojebinu...otezaj nam da te pronadjemo.
Novalic ce uskoro da odgovara za drzavni udar! Zajedno sa ostalim organizovanim kriminalcima, sto je u jeku pandemije cinio djela koja su ekvivalent drzavnom udaru! Novalic je u toku 'napada vanjskog neprijatelja' oslabio resurse BiH i sve nas doveo u jos vecu opasnost i ekonomski KRAH!To je raja moja, DRZAVNI UDAR! Nije PEDRALNI nego DRZAVNI udar!
@JimmyHadzic11 A sto lazes? heh u nedostatku argumenata, nemas maste da izmislis nista :D Usljo jedan, usljavi!Pedofilcina je ovaj ''Imenovan za direktora doma za djecu, bio osumnjičen za pedofiliju: Ahmetović za Raport' ili EDIN RAMIC.Zamisli, curice podvodis, mlade romkinje a sef si doma za nezbinutu djecu :((((((((((( Hebem li vam mamuuu !
Ovdje se "iz sve snage pokušava da tramp ostane u Bijeloj kući..
Joj al peru vise Bake bi ves bio u bijeloj kuci da se tamo kanididovao 😂
Bravo za demokratiju, nisam znao da je demokratija brisanje privatnih videa na yt i fb običnih ljudi, nisam znao da direktor twitera je zapravo detektor laži jer on odlučuje ko govori istinu, demokratija u kojoj su njihove vijesti jedino što moraš čitati i slušati i misliti onako kako će ti oni predočiti jer sve ostalo će izbrisati i reći da je lažno
Svugdje tako rade. Kontrola misljenja
Sto bi se reklo 1 clan 1 glas, samo u Americi u svakoj drzavi glas vrijedi drukcije
@gooUser1599081167 Nije tačno, ima još država sličan sistem. Na ovaj način se postiže da jedna velika država (npr. Kalifornija) ne preglasa ostale države i odluči za 20 drugih država. Opet je Kalifornija "vrijednija" od drugih, ali u manjem obimu, i tako se u jednu ruku niveliše izbor predsjednika.
@gooUser1599081167 Fakat. Kakvo nivelisanje i elektori da iznivelišu. Glas svakog građanina treba da vrijedi 1 glas...i ko ima više- predsjenik je. (kakvo glasanje po državama, elektori i nivelisanja)
Pocrkat ce pola srbije od muke....jer je bajden pobjedio....eno srpski mediji pisali...ziv je sloba umro nije...samo se zove tramp...njegovo ime lijepo li je.....a sad pisu kako je bajden pokro glasove....bugarski vozovi....glasali mrtvi...te ovo ....nema sta belazu...pocrkat ce pola srbije od muke....u trampu diktatoru su vidjeli lik slobe milosevica....pocrkat ce pola srbije od muke....izgubio tramp....pocrkat ce pola srbije od muke....a nek pocrka uš ako mu je muka
Mogli ste objasnit sto je to elektor, jer je vrlo konfuzno za shvatit kako neki predsjednik dobije 70% karte SADa, a na kraju izgubi zbog tih elektora, ko su elektori, koliko oni vrijede glasova i zasto ne vrijedi svaki glas isto ?
@JahaacMaglee Pa šta ima biti konfuzno? Kakve veze ima karta, čovjek pored elektorskog broja dobio i na ukupnom broju glasova, vodi za oko 4 miliona glasova u totalu.
@korijal covjek je pitao za one koji NE razumiju a ne za vas kojima je to jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto se zadnjih 10-15% glasova broji 4 dana a ostalih 85-90% se izbrojalo za 3 sata
da bi vama Trumpistima vadili zivce hihihihi
Nije ovo nikakva dominacija nego historijska krađa, treba biti realan prebroje 13miliona glasova za dan i onda 600hiljada broje dva dana, samo da ovo izdobri četiri godine i da nas zaobiđe, sa Trumpom smo znali na čemu smo nije glumio šerifa po svijetu, mogli bi se mi svi zajedno kiselo smijati nakon nekog vremena sa Bidenom na vlasti
@gooUser1599739928 Ne riSe
@Derim1973 fumaj ga
Moze fb i yt brisati uplodovane videe obicnih ljudi koliko hoce, istina se nece sakriti
Bitno je da mi srbe zahebavamo 😃