Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mein Kampf (English: My Struggle or My Battle) is a book by Nazi leader Adolf Hitler. It combines elements - of autobiography - with an exposition of Hitler\'s political ideology.
Ich bin ein kozoyeb lischtitzaner
Jos kad bi ti znao citati pa da procitas tu Deklaraciju, bekane jalovi
Ovaj je barem bio pismen za razliku od tvog idola, šepavog ruskog masona
Mein Kampf = Ustav Evrope
najdraže mi je kad je bombardovo srpski pašaluk.
@ampak bavi se ti ispovijestima svog Franje on je bio pretsjednik beogradskog Partizana pa kasnije postao Hrvat veci i od Pavelica. Tako ti je to kad si pokatoliceni Srbin
U Njemackoj zabranjena, a na sarajevskom sajmu knjige ovo se djelo nalazi na gotovo svakom trecem standu!
cudna mi cuda, mi nasu \"Islamsku deklaraciju\" davno objavili ...
memoare? jeste li vi mozda retardirani?
Pobogu redakcijo, ta knjiga Mein Kampf uopšte nisu memoari. Moler svih vremena nije ni stigao napisati memoare Knjigu je pisao u zatvoru prije nego što je bio imalo poznat u širim krugovima, i prije nego što je izabran na čelo svoje partije s\' kojom će tek kasnije naopraviti zlo.