Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ova Ellen DeGeneres mi je jarane znaci za samara sa ulaznih vrata samo zbog ove debilske frizure a onda jos dva samo eto tako
Amerika je postala monarhija preko noci,prvo otac i sin Bush predsjednici,pa sad nakon Billa Klintona ce da pobijedi njegova zena,nakon nje ce predsjednik da bude neki Obamin rodjak i tako dalje. Svoim srcem navijam protiv ove foteljasice.
Kasnite,a i nije neka vijest.
OMG, WHO THE HELL CARES?!?!?!!!
oni plešu kako narod svira a u nas narod pleše kako političari sviraju
bio bi interesantan svijet pod Hilarinom i Angelinom štiklom
drinsky, drinskiy, slutim simpatije..vazda ti Pusićke puna usta :)))) dobro onda eto i Vesnina štikla i svijet pod njom..pošto se UN i ne pita puno, njoj ona malo mekša, gumirana štiklica
ne uzdaj se puno u krv, razvodni se to..eno Vuka za primjera i u njega dedo bio musliman + komunjara, pa Bogami Vuk osvjetla obraz srpski i to desni :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel nas morate bombardovati američkim bljuvotinama odmah na sabahu.
Ova Ellen je pravi mudonja.
Koliko sam puta gled'o "Neki drugi ja" i nad'o se da ce nasi politicari uciniti ovo isto.