Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova žena je pogan nad poganima. Sreća pa nije ušla u bijelu kuću, Trump se pokazao kao manje zlo.
Ova jos istraumirana od trumpa
Podero je ko nepismen citanku
imala 6 mil. glasova od Trumpete pa nije dizala revoluciju!😎
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
........i reče žena koja nema kome nije slala e-mailove.....ccccc..... :(
Hilari, de ti nama reci kako se Seth Rich ubio sa dva metka u ledja, nakon sto je tvoje mailove poslao Wikiliksu
Što se ovih dana jedna baka slatko cikori!🔥
I ova je pukla. Ista Trump.
Monika Monika Monika nije to usna harmonika
Vidi nje a vidi Melanije a ista razlika je izmedzu nje i Trampa u glavi
Nebi nju Tramp j... da mu daju pola Amerike, a za cijelu bi stavio deku na glavu
Ona bi voljela da zna a ako iza koga stoji kult kao Sorosev to je iza vaših a od kuda antifa u crnačkim nemirima a otkud Antifa na Capitol Hilu
Ih sta si ti sve pisala u svojim mailovima, Trump mala beba za tebe
Sotona
Ovi koriste Rusiju za politicke poene ko Dodik Sarajevo
Rusi i Ameri su iza spuštenih zavjesa izuzetno dobri partneri, uigrani i prijateljski. Znamo jako dobro čiji je ruski novac i pod čijom kontrolom je ruska centralna banka. Znamo isto tako da Rusija sa onolikom površinom i onako malo stanovnika od kojih mnogi nisu "Rusi" ne može da bude globalni igrač u rangu SAD-a i Kine čiji kapital je također u rukama američkih multinacionalnih kompanija.
@Genauso Sve je igra i predstava za narod, polarizacija svijeta na istok i zapad, dobar policajac i loš policajac, znate tu igru. Jedina zemlja na svijetu koja emituje svoj utjecaj u svakoj sferi života na svaki pedalj zemlje je SAD.
@Genauso Rusija nije svijetu ništa ponudila i dala osim plina i nafte koju najviše uživa ruska aristokratija. Sjetite se 60ih i 70ih, pa farmerke, pa Hollywood, pa kokakolizacija društva...čak i tada kad ste mnogi orgazmično doživljavali Rusiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel neko zna,da li je srbijanski Informer,priznao Bajdenovu pobjedu.Bio sam u Šveden,oni ne prate politiku,ne znaju ni ko im je premijer, dosadno,ništa bez našeg balkanskog blata $.
Srbi na O2 !!!