Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon nesto lijepo na ovom portalu :)
MA UBIO JE BA BIL ŠAKAMA, NIJE SOGANDOLMA BILA SLANA A I HLJEBA BILO NEDOVOLJNO...
Neka, crkla dabogda!
Sta mi baHlijaci imamo protiv nje.Zar nismo godinama lizali s.upak njenom muzu
ovo sa padanjem ne zvuci kao istina, nesto tu grebe, skripi, i ovakve se stvarine objavljuju tek tako pa na sva zvona
Ako je po kletvama onda bi davno genocidosa trebalo nestati da ni pod sljivom nijeda ne ostane kakva zla vijekovima cine a posebno ovo zadnje genocidno nedjelo.
HAHHAAA OPET PJANA KO ĆURKA..... hahhaaaa
pa i onesvjestila koliko radi
ma meni je uopste nije zao.. ko je shisha (da ne kazem nesto neprikladnije)
Stigle je kletve i suze srpskih majki i sestara, _________bošnjačkih majki i sestara, _________________iračkih majki i sestara, ____________libijskih majki i sestara, _________________sirijskih majki i sestara, _______afganistanskih majki i sestara, ____________pakinstanskih majki i sestara, ___________gruzijskih majki i sestara ( nahuškanih na duševnu bol od strane iste), _______________čečenskih majki i sestara ( nahuškanih na duševnu bol od strane iste), __________egipadskih majki i sestara, _________________alžirskih majki i sestara, ___________somalijskih majki i sestara, _______________kongoanskih majki i sestara, _________etiopljanskih majki i sestara, ___________________itd,itd,itd......
Potres cega???????? Provjerite vi to malo
barak joj pokazao kurcinu u ovalnom ofisu!
Ima dobrih komentara, nasmijo sam se. Slazem se sa vecinom njih.
Pratim ova vremena vidim subota vidim u glavnom genocidosi na portalu, kokuzluk nema se love pa se izivljavaju preko racunara, slilo ih dobik, super dao Bog pa vam i gore bilo.
vi iz stranih obavjestajnih agencija, znajte da su ovi komentari djelo budala i neodgovornih pojedinaca. mi, pravi bosanci, znamo sta je amerika ucinila za nas, a narocito administracija bila klintona. uvjek cemo biti zahvalni gospodji klinton, medlin olbrajt i ricardu holbruku
Zao mi te je ,kao ljudskog bica , a nije mi zao zbog tvoje (americke ) prljave politike .
AVATAR se seitanu pokvario, pa sad kao unesvijestila se .