Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gora od Camila Durakovica
kaže Ronex da je vlada Srbije uplatila 2 miliona dolara Hilari...
@3iksa Ronex je imbecil
Da ti nije Ćamil sta u rodu. Priznaj poraz i zdravo!
I Mirzeta iz Prijedora optužuje sve ostale za svoj poraz. Uvijek glumi žrtvu, glupača zatucana i pokvarena.
Baba mnogo si zla!
hilari snimi pornic !!!
pogresan datum izbora. da si odlozila, pobijedila bi.
...draga hilari, posjeduješ sve kvalitete za papu tipa bordžije. možda da razmisliš o vatikanskoj stolici?
Sama si kriva za gubitak, previse opusteno je usla u ovu trku, a baska sto se oslonila na bogate umjetnike umjesto da je ganjala sitnu raju koje je vise. Trump je imao nos za to.
emam pjno reč ali ovo je pčava keruša
Za dobrim konjem se dize prasina ,al z njim je prevelika
i Merkel je uplatilla 5 miliona dolara anonimus razotkrijo javnost u Njemackoj noje informirana
Objektivno posmatrano, FBI je itekako bio pristrasan, samo ne protiv - vec na strani doticne. Prakticno bilo koja druga individua u slicnoj situaciji bi bila prisiljena da momentalno prekine kampanju, sto bi ubrzo pratila vise-vekovna federalna kazna.
dugo nije bio atentat na prezidenta, msm da ce na Trampa biti. 1,05 kvota u prvoj polovini mandata.
Ma sve je to smiješno. Amerika takva sila u manipulaciji ljudima i resursima da dopusti da joj predsjednik bude neko ko o politici zna isto koliko i ja.. Čovjek hotelijerstvom se bavi 30godina i postane predsjednik dok se druga toliko bavi politikom i izgubi.. Sve je to po meni stvar nekog dogovora
Pitaj svog covjeka zasto si izgubila. Jahac sekretarica.
I Sanja iz Pensilvanije nije ti dala glas!
Ne! FBI nije pokrenuo istragu "njenih servera" nego njezinih emailova koje posjeduje muz njene saradnice Anthony Wiener. FBI je dosao do emailova tokom istrage koju vodi protiv Wienera. Comey, direktor FBI je prekrsio pravilnik i izjavio je da ce ponovo otvoriti istragu protiv Clintonove a nisu ni pogledali sadrzaj e-mailova.. Klix, moji casovi novinarstva nisu skupi.. Nastava traje samo dva casa dnevno..