Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo nas jedu pa se onda usele u nase prostore.
Gdje je olos iz av-mau hrasnicke stranke prava da reaguje na ovo uzurpiranje zivotinjske teritorije od strane okrutnih ljudi?
ZIVJELI PSI I MUSKARCI. SMRT SVIM ZENAMA SVIJETA
BTW, meni da je dijete gladno zadnja stvar koju bih radio je da tipkam po forumima! Idi traži posla nisi plaho pametan ali vjerujem da možeš kanale kopati ili drva unositi!!
Sve prihoda što ja od države dobijam dabogda na lijekove potrošio, a budi siguran da i dio tvog zdrastvenog osiguranja plaćam kroz silne poreze. Previše je očekivati od jednoćelijskog organizma da shvati mogućnost da neko drugačije misli !! Kako si samo inteligentan, roditelji mora da su ponosni na to šta su napravili polupismeni i m b e c i l u!
@Činjenica Pa tebi nije loše jer viriš iz Tihićevog i Bakirovog analnog otvora i radis u vanjsko trgovniskoj komori i primas platu od 15 hiljada maraka mjesečno a ja nemam ni za dijetu čokoladu danas kupit zato ti je dobro orangutane.
Kada čovjek pogleda oko sebe i vidi šta sve ima onad skontam da se ovdje i ne živi tako loše! Mi se nešto mjerimo prema Njemačkoj, Americi Španiji i najvećim svjetskim silama ali ako pogledaš Srbiju ili čak Rumuniju i Bugarsku ovdje realno i nije tako loše! Ehh sada kada ovi uposlenici Avaza navale sa dislike!!!
Pogledajte nokte u ovoga sto pusi cigaretu na sedmoj slici, kao u psa !!
tuga.. ljudi su stoka
hahaha samo se nemojte uzbudzavati (treba li kakvih dezinfekcionih sredstava protiv budzi?)
1,88 centimetara širine - kakvih 1,88 cm širine, pa jedva miš stane u 1,88 cm širine :)?
ne kaze se hiljade nego tisuce
a naši psi nemaju ni kaveza.
jesam ja ono dobro vidio i klimu imaju hehehh
@bridge Lahko je tebi jaro ti si u Torontu,ti mozda mislis da je Alija Izetbegovic jos uvjek ziv,jesuli dosle vijesti gore do Toronta da je on mrtav?Povedi ih sebi tamo ako ti valjaju.
palcica je bila kinez.
hajde sta blatite svi sda dao nam je komad hljeba i nadu kada niko drugi nije.