Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25.000 civila je poginulo i to za UN nije genocid. Sram vas bilo! SAD i Velika Britanija, borci protiv fašizma, a nema većih fašista od njih samih.
Na njemcima su se dobro ispraksali kako se baca demokratija iz bombadera, sada samo usavrsavaju tehniku.
Govoriti da je nešto veći zločin od nacizma je neonacizam.
Zaboravio ne zaboravio Švabo prno foreva. Evropska centralna banka > Bundestag.
Desetostruko veci zlocin od bilo kojeg nacistickog zlocina... Ali, bez kazne! Svabo to zaboravio nije...
prica se da je realista marko vesovic
Kako spike,kako sprehe, kad zaviris-sve ublehe, Poturicke-bolan,bone, ni insani ni hajvani, kao jaja kukavica, od Turaka poturani, kako davno tak i lani, bosnjacki im govor smusni, u glav su suplji-busni, ni harani ni jarani, niti pravi muslimani, vec nekakvi lizi-sahni, od Turaka izhebani, samozvanii-Bosnjijani.
Dynamo Dresden ! Sarajevo ! Ultras Dynamo ! Horde zla !
i jeli iko od saveznika ikad odgovarao sa ovaj zlocin u dresdenu?
ULTRAS DYNAMO - HORDE ZLA SARAJEVO !
Stalin je ubio 20 miliona Sovieta komunjaro maloumna, idi malo uci malo historiju, nemoj samo staviti svoju petokraku na tu praznu glavnu i kleti se mrtvom \"Titi\".
Ich bin Heinrich Himmler
Da nezaustavise hicu mi bi sad bili nijemci islamske vjeroispovijesti...Sala mala.I dok cijeli svijet pada u najtezu krizu svabe napravile izvoz u 2011 preko 1 BILION eura...SVABO JE TO BOLAN.
hocu da zivim u Dresdenuuuuuuuu
Tesko je danas povjerovati da je moguce da je kod nas nekad bio i istrajao antifasisticki pokret... od ovolike mase fasista na Balkanu
Nisi dostojan da spominješ 13. SS diviziju na takav način. Obrazuj se malo.
srbe,cigane,ruse,čifute UBIT\',ZAKLAT\',UDUSIT\'....to su nize rase!!! HANDZAR DIVIZIJA