Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dojčlandistan 🤣
Ovi kurdi gori od svoje brace cigana
kakvi ba njemci ...puca njima za Tursku Kurstistan i sranja u Ruandi ...najradije bi ih sve vratili ako je moguce nazad.... "mir tvom rataru , mir tvom seljaku i da se MIR uspostavi..." audicija 1991
Kurdi su najveći narod na planeti bez države
A Romi?
I ja sam protiv rata a za razliku od Nijemaca bio sam i kada su Amerikanci tamo započeli rat
Sad samo mudzahide ISIL-a pustit odvezanih ruku da podave Kurde, nema vise ruskih zracnih ofanziva i podrske iz zraka saveznika da mogu nesto.
Iz inostranstva se i financira rat za Kurdistan. Svaki kurd mora dati novac. Imaju ljude koji sabiraju novac. Imaju i mafiju koja se bavi drogom i prostitucijom.
@bumfights otprilike kao i rodjobradi nasa bosanska dinastija izmetbegovic ..kurdi su za turke gospoda
Sve sami Švabo !! 😂
Nema njemaca crna bando neo-liberalna sve kurdski komunisti kreće što turska osigurava sjevernu Siriju. Bolje da vrate ona tri milijuna migranata koji su im u zemlji nego da ih pošalju nama.
Nijemi nijemci hhahahaha
Video od 4 h baš će ga neko gledati
Mir treba biti prije svega ali mir obostrani a ne ja cu sutiti a ti me terorisi. U tom slucaju podrzavam napad tek toliko da se smire kurdi ali treba razgovarati i civile sacuvati. Poslanik s.a.w.s bi uvjek uzeo dijalog prije sukoba. Pa u nuznom ako mora ratovati.
zivjela turska , erdogan i narod muslimanski, amin !
turks are DEMONS, FREE KURDISTAN !!!