Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
logican odgovor na ovo sto nema demonstracija kod nas je sto sad trenutno u Sarajevu nemas 1000 ljudi da posteno zivi i radi tj. da se pati i zato i nemas proteste, svi su na neki nacin u sprezi sa lopovlukom. ili oni ili im najblizi i ne talasaj, a svi znamo da cemo zavrsiti u 3 pm za koju godinu al ne talasaj
Sve ispravni zahtjevi. Ova Gojković je bila pratnja Vlahoviću genocidašu na Grbavici tokom rata.
I pozdrav Beogradu, mi se s njima obično dobro slažemo i družimo, ne treba ih porediti sa ruralcima iz Srbije ili ne daj Bože ovom našom stokom iz tzv RS.
@Milokliz1 Evo jedan papak koji potvrđuje ovo što sam maloprije napisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E ovdje se vidi sva tragika naseg drustva. Sad vi raspravljate o dzumi u 1000 komentara. Isto kao sto kod nas se studenti ne bune zbog kradje, lopovluka, stranackog zaposljavanja vec je najveci problem u drzavi dzuma. E pa mi smo stvarno za zicom ograditi
Kada će se i naši mladi ostaviti kafića i tastatura, te okrenuti ka popravljanju svojih sudbina ( uzeše im i zdravstvo) prije svega, a trebali bi da se zabrinu i za svoje buduće, a i sadanje potomstvo. O roditeljima i više onako nebrinu, kada ovi nemaju više ni za khvu i cigare ujutro da im daju!
Dosao si do zida Vucicu... nadat se da ce se srbija oslobodit tvog i nikolicevog i dodikovog cetnistva...
Sta mi cekamo ???
da nam odobre rektori, dekani i hodžice. U ovakvoj situaciji bi baš Efendije trebale da organizuju mladost, stave se na čelo i povuku sam bošnjački milet u borbu za pravo i pravednost. Ali avaj, nažalost, oni to neće. Čast vrlo rijetkim uglavnom mlađim Hodžama - ali premalo ih je.
Slobodan Milosevic + Vojislav Seselj + Ivica Dacic + King Dzong Un = Aleksandar Vucic
Dino Merlin dobio šestoaprilsku nagradu, nema nigdje ni vakih šuma, ni planina, ni rijeka, ni jezera, ni ljudi, ha ja. Šta smarate sa tim vijestima iz regiona, a kamoli iz svijeta, nema fildžan države nigdje.
Nije svrha protesta srušiti Vučića. On je ubjedljivo pobjedio nažalost. Svrha je srušiti truli sistem- ministre sa kupljenim doktoratima, strnaačko zapošljavanje, vladavinu nepravde, prazne demagogije... mora se ovo nastaviti i istjerati do kraja. Moraće se popustiti. Sistem je toliko truo i usmrđen da mlad čovjek tu ne može da opstane.
Samo da ustraju u protestima, nešto će se pokrenuti sigurno. Od svih republika bivše Yu, samo Srbija ima kapacitet za revoluciju i događanje naroda.
cedu jovanovica za presjenika
gdje su naši studenti. eno ih sda, hdz-u i snsd-u.
vjerujem da vam ni ovo jebanje nije teško palo ipak sve je lako kad si mlad.
Samo nisam skontao šta im smeta R.E.M.? :)
@FreeTrokutystan :)
Samo kalašnjikove i bombe podijeliti.
Ovi studenti će popadat sve živo
Dosta nam je nasih lopova i nas samih, jos da se njima zanimamo!!!!!