Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj što mi je poznat onaj lik na slici broj tri: 122 red 233 kolona sa lijava.
sigurnije je nego u bazenu prijatelju moj, ova nasa seljadija sapi u bazen je.b.em li im ma.j.ku seljacku
Pa dosad se nisu ni kupali zato sto su osuneceni. Kazu, nema potrebe odrzavati licnu higijenu ako si osunecen. A sad valjda dosli da se istovare i paksu da operu u moru posto je tamo nestasica vode.
Skontali i oni cemu plaza sluzi, jel bilo bula i nindzi na plazi ili mozda poneka u topleseu? Nek se Saudijci ugledaju na njih tamo se ne smijes plaknuti u moru ni da goris jbte, koji de-bi-li.
najedi se krmecih vanago
Drug ozbiljno sa tobom nesto nije u redu, mislim vecini vlasnika ovih komentara nesto nije u redu u glavi, ali ti bi bas trebao razmisliti o odlasku psihijatru...
sve muskarci, oni se rashladjuju dok im se zene kuhaju zajedno sa ruckom u kuhinjama
@Salabajzer E bas necu da te h.e.b.e.m
jest onaj suncobran dobar na slici 3
Ovo nije peškir do poškira već peškir preko peškira.
sta se ovde vlahadije nakupilo samo nesto pametuju a usrane guzice okolo hodaju nek crknu dusmani marokooooooooo zemljo obecanaaaa:DD
Ko na juznom polu pingvini,a sta ih je oca\'m...
Ujutro je prazno, kasnije je vec guzva...
selam gore a bujrum dole hihihihihih
Ja vrlo dobro znam Marokanke, to su najlakse zene na svijetu. Jednostavno pristaju na sve. Znam 100%
Oko ne idemo za Maroko!
@marokanaca? nema marokanki, one ne smiju na plazu jer je ovo HALAL PLAZA !