Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Демонстрације у Њемачкој, увођење Француске јавности у интегрирани однос запада према "Исламу", ИДИЛ-ове егзекуције "заточеника у наранџастом", санкције Европе према Русији и Руске према Европи са резултатом пада вриједности и рубље и евра, а са растом вриједности долара. А предходно извршена дестабилизација система власти свих земалја на "блиском истоку" и Балканском региону. Континуирани притисак у прилажењу територијама Русије са свих страна...итд. ШТА ТО СВЕ ГОВОРИ?
...http://lifenews.ru/news/148128 rusi se slazu da je bila namjestaljka,osuda napada na novinare kao i osuda karikiranja bez granica
Je suis Eleonora le stil !
Pozdrav moja sluzbena kopija, dobra si ti, napredujes dobro nego kaze se "le style"... :) ali dobro si izgovorila recenicu ! Cast mi je sto si mi kopija i sve to ali moras jos malo ojacati jezik !
Samo dodatnu informciju : ne volim trend, modu itd, nisam pokvarena kao sto ti vjerovatno mislis ! skromna sam !
tražiš belaj-dobiješ belaj. da je fr država zaštitila vjernike( muslimane, hrišćane i jevreje) ovako što se nebi desilo. glavom platili provociranje. a napiši u novinama da su pederi nakaze, zatvoriče redakciju isti tren. nije mi žao ovih nekulturnih mrtvih papaka od novinara-žao mi je policajaca i drugih vjernika iz fr koji sada strahuju od osvete.
Islamska zajednica u Francuskoj može demokratskim sredstvima da traži zaštitu svojih prava putem suda... Islamske države mogu zaprijetiti sankcijama ukoliko se ovako nešto ponovi (kao u slučaju Danske ako se sjećate)... NIKO nema pravo da ubije radi ovakvih i sličnih stvari jer to nije po islamu, a ako nije po islamu onda ne možeš ništa slično raditi u ime islama...
Thorin@ - nije rijeć o muslimanima već o religijama uopšte. Sloboda govora je danas postala sloboda vrijedjanja. Ali samo ako vrijedjaju religiju, porodicu i rasu. E sad da ima radikala-ima.
Zasto ih nazivate teroristima Brevika ekstremistom...kakva je razlika izmedju njih
brevik je pobio islamske pomagace i ljubitelje terorista....a to je velika razlika
Ukucaj pojam "utoya" u google i nema odmah rezultata koji spominju terorizam, vec mahom maskar, jel ti to ista govori ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
marseljeza (početak) Hajdemo! Djeco Domovine! Dan slave je došao! Protiv nas je podignuta Krvava zastava tiranije! (dvaput) Čujete li u poljima Riku tih divljih vojnika? Oni vam u naručje dolaze Da zakolju vaše sinove, vaše supruge. Pripjev: Na oružje građani! Formirajte svoje bataljone! Koračajmo! Koračajmo! Neka nečista krv Natopi naše brazde! malo mi je pregrub ovaj tekst za jednu demokratsku državu kao što je francuska ... a kažu i da je šešelj volio citirati u svojim govorima ...pu pu pu
Evi i kod nas ljudi postali zombiji
JE SUIS CHARLIE !!!!