Meksikanci protiv narkomafije
0
Hiljade ljudi skandiralo: "Nećemo više krvi"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah ti meksicki hrišćanistički teroristički fundamentalisti Zeznuli su Elkajdu za desetke više puta - al ih nema na CNNu plaho... Cak im i onaj Pablo bin Escobar tukne izgledom na Osamu
meksovi su najodvratnija,necivilizirana zgadija.probaj mu pomoci,odmah ce te zaskociti.danas 59 tijela u nekim rupama,na istom mjestu 72 nedavno.grad huarez 3.000 zrtava prosle godine.nemas naci jednog postenog.goveda su kultura za njih.
ja mislio reklama za m:tel :D
Ova nasa mafija je sa ovima je daleko namazanija... Bez kapi krvi, nas lagano siluju u mozak i pojam. Nek\' slobodno dodju ovamo njihovi, na jedan kurs kod ove nase bagre da ih nauce... kako se nakrast i obogatiti na kratko i dugorocno vrijeme... bez prolivanja krvi...
Jedino rješenje je legalizacija narkotika. Mafija i karteli propadnu, država kupi porez, instituti paze na kontrolu kvalitete. Ko se nije prije drogirao ne bi se ni da je legalna i obrnuto. Samo jedan problem je oni koji valjaju gudru su oni koji postavljaju zakone.
\"Nećemo više krvi dajte nam drogu\"
njih samo komunizam moze iscupati