Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj zamislite kod nas proteste i kontra proteste sa po 10.000 ljudi na obje strane. Garantujem da bi izazvali 3. Svjetski Rat :D
Bude se švabe.. Neće da valja po nekoga.. Čudan je to narod.. Ćuti, radi, ćuti, radi.. disciplina na nivou.. a onda prevrnu i okrenu svijet naopačke..
mlate "praznu slamu"
Vjerovali ili ne "Istočni Nijemci" se nešto kofrče,a zaboravili su da su i oni doseljenici u Zapadnu Njemačku.
Evo sad gledam njemacke vijesti, kazu bilo ih je oko 400 od najavljenih 2000 a kontra-protestanata tri puta vise, oko 1200. Cisto da znate prave brojke.
Danke Kemo
hoce li iko reci da je onaj brejvik norvezanin krscanski terorista sto u stvari jeste..kofol dovode psihijatre folove golove a da je nedaj boze bio musliman samo bi dovodili eksperte za terorizam u emisije ..uzas koja nepravda
puna je zapadna evropa muslimana...i sta bi sad ovi htjeli evropu bez islama...stvarno ne kontam
Šta kažu navijači Dresdena navijačima Sarajeva, zamjeraju li im što su muslimani, kako to navijačko bratstvo uopšte funkcioniše??
Necu govoriti je li to lose ili dobro, ali islam ce u Evropi samo jacati. Kasno je, nakon miliona primljenih imigranata, govoriti o nekakvom zaustavljanju tog procesa.
ovo malo za laku noc a,rijesili njemci ko nekad historija da im se ponovi,tad su proganjali jese pa im sada sluze znaci ocekujmo takvo nesto za par desetljeca sa Islamom,bice od njih dobri robovi
zato Muslimani ujedinite se već jednom, dok vi ratujete međusobno, "kulturijat" polako radi isto kao i 30-tih ...
Drežde džaba :P
Kad Nijemci fokusiraju svoju paznju na polumjesec i zvijezdu kao sto su nekada na Davidovu zvijezdu, bice gusto. Oni to rade bez pardona i ne pravdaju se nikome.
Samo sto bi u tom slucaju za razliku od jevreja naspram sebe imali 1,5 milijardu.
Polumjesec nije obiljezje Islama,nek usmjere svu paznju ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...jbg sad, koje je šćepo organizovo?
Vasa mrznja prema Islamu samo povecava iman vjernicima
...ko misli da je međusobna borba religija prošlost, debelo je u zabludi...
Ne zanima me rat commie,nadam se da grijesis u tome...svakom svacije :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)