Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni,odrzavaju kondiciju,na zdrav nacin, hladna voda..:)cuda cini,dok neki se guse u petrdama,i drugim explozivnim sredstvima...fuj,gadimi se cijeli svijet,koji vidi i zivi ne zdravo!!!!!!
Ovaj na prvoj fotki ko da je iz S-D-A,čini mi se da sam ga vidio na izbornoj listi na zadnjim izborima za federalni parlamenat.
sve lafo za zdravlje a krha se k.r.m.e.t.i.n.a!!!!
šejtanovi sljedbenici..... moral ko u paganskih naroda ili afričkih plemena....
ako nisi sigurna šta je bilo (prst ili šta drugo?) mogu ti ja konačno riješiti dilemu večeras
Safet Sušic Pape Selektor BIH!!!
Hajd ziva bila ginekologu,nek to pogleda/pregleda,sto prije,mora da si pijana,bila,ni sama ne znas sta bilo sa tebe:):):):)
vokabular ti je ocigledno vrlo bogat
@doc , pusci nas omaldinu da se zabaljamo, imamo pravo da ćetujemo, upoznajemo se, prosiravamo svoje vidike, nismo mi ne radnici, od kad sam pocela da se dopisavam na ovom portalu znas koliko sam proradila na svojoj gramatiki i pravopisu. Prosirila sam svoj vokabular za cirka 12.000 rjeci. Toliko pametnijeh ljudi, od kojih mores nesta i naucit, nisam vidila u zivotu na jenom mjestu!
koja ironija i ti si svojim komentarom smanjijo procenat onih koji su se striktno drzali clanka
NOVO NOVO NOVO! Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI! bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI!
Stara ti je glup.aca! Fino, ne treba spermatozoidima krv da bi oplodili jajnu celiju, ili treba? Ma joj kako sma neodlucna, a mozda i nisam :D
Za novu je puklo vise nevinih cura nego petardi, dokaz u komentarima :D
ovdje je bilo trave do boolaa...
Hahahaha, bas se fino nasmijah, ali sta ces, neozbiljan prilog, neozbiljni komentari, ali svaka cast i treba malo odgovoriti ovim \"moralistima\", ne klanjam jedan namaz odmah sam cafir, sjednem za novu sa prijateljima, popijem sok, ja slavim, ja nisam musliman. Vala nek je 100 grijeha ali meni je ovo moje bolje, od vehabizma. U zdravlje!
Nece niko da mi pomogne :(
nemojte biti tako sarkasticni