Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=ofXIq8SRM6I
Iranci - potomci starih Hrvata spremaju novu Oluju! Samo naprijed braćo!
hahahahahahahahahahahahahahahahaha..........nemam sta drugo reci.... pa tu studiju na koju je Tudjman potrosio milione ne bi li se kako odvojio od Slavena ozbiljni naucnici su svrstali u vic!!! Ne provaljuj se brate slavenski.
Ajde bolan ... moramo se malo šalit :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja sto Rujo cacka Mečku gdje netreba pa I Iran uvuko sasobom nece ovo izaci na dobro
sad-U- Šteta što nije bilo još 10 Blajburga da takva hovna kao ti i tvoji ne postojite.
na slici nemaju dvije iste uniforme. skupljeno s koca i konopca.
Od kud vam te informacije da ide garda tamo? I Muslime, ovaj link sa slikama sto si postavio.....mesni se cini da je ovo neka parada, nema ovdje ratnika covjece, sminka samo
zivim i radim nadomak te teritorije o kojoj ti pricas :) gdje ti zivis... Jaro citao sam tvoje komentare, nema nista protiv tebe dok nepocnes psovati, ali fakat se ismijem majke mi moje, bas kao RTS za vrijeme rata u BiH, vezes li vezes a bnigdje ni jednog izvora informacija, ili postavis link koji pise na osbovu prica ljudi kao sto si ti...opet ti kazem ne provociram te, samo mi bas shega :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sije na vratima Izraela.
U kojem paralelnom universumu?
Eto uspjeli su da zavade sije i sunije..
dok god pucaju po muslimanima ja miran kad rat dodje do grcke polako cu se pocesat po mudima i nazvat jarane iz stare postrojbe da odemo na pivu
za pit nisu
sta je ovo siriji koliko tamo sukobljenih klanova ima?