Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HRISTOS VOSKERSE !-VOISTINU VOSKERSE ! Svim Hriscanima sa prostora bivse Jugoslavije zelim Sretan Praznik HRISTOVOG VASKRSENJA-NAJVECI HRISCANSKI PRAZNIK !
Ima li koja \"religija\" sa SVETIM propuhom, rashladjivanjem i slicnim ? Ili \"religija\" sa hladnim sladoledom, vrucim salepom, friskim jagodama, domacim vrhnjem i slicno ? Ili \"religija\" sa telekinezom, piramidnim brdima, atomskim mravom ? Braco i Administratoru JE.BO vas Bradonja.
@@Enko27 Ti to ZNAS iz vlastitog iskustva ? Vjerujes u Paja Patka, Herakla, Zeusa, Miki Mausa i slicne ?
\"Kako je lepo biti glup, bolje mozak sakrivati, pa ćutati i plivati, kako je lepo biti glup.\"
Opet PROPAGANDA ovog izmisljenog lika iz fantasticnih knjiga zvanih Evandjelja.... Da necete ovako reklamirati i lik IZMISLJENOG svjetskog co\'eka Bradonje, koji se predstavlja kao Mrzli Djedo ???