Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vrijedi i da udjes u EU ako u glavi ostanes MORON???
šta treba da postaneš pro-peder, zaštitnik pasa lutalica, da budeš dužan bankama 5000 Evra minimalno, i da ideš na ljetovanje na kredit?
Ukrajina, Moldavija...bice jos onih koji odustaju od EU. Za razliku od tih zemalja koje nece da udju u EU, BiH nece da prime u EU. Razumljivo. Kome je potrebna zemlja socijalni slucaj na grbaci? Prije ce EU oko nas podici zid kao Grcka prema Turskoj. Pokajali su se i sto su primili izbjeglice i sami sebi u kucu doveli problem.
Zaboravila si dodati neki prigodan citat iz Karadžićeve pjesme
@arieltrix:" Zaboravila si dodati neki prigodan citat iz Karadžićeve pjesme" Hvala ti sto me podsjeti na rijeci bivseg sugradjanina:"Otisao sam iz Sarajeva da bi mu ostao sto blizi." Ti odlicno predstavljas taj grad danas. Savrseno se uklapas upravo tu gdje jesi. Nastavi tako i ne dolazi za onima koje ste takvi kao ti i protjerali. Za bivse susjede i komsije ne brini - nama je dobro, tako nam i treba. :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav apsurd dok mi dubimo na glavi i ko zna sta sve radimo da bi se primakli EU, moldavci protestvuju zbog priblizavanja istoj :D
Ne znam il je gore u Europi ili kod nas hahaha... Svejedno mi je usli mi u EU ili ne.
Ma sta nam to EU ima da ponudi?! Meni je drago da ima konkurencija, alternativa nazovi kako hoces. Meni su se licno ogadili ovi evropljani, pa koliko nas godina za nos vuku. Hebala ih vise i evropa sad bi uzinad rekao NE. Evo i ovako zivim bez nje i umrijecu a necu dozivjeti da udjemo u nju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)