Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni se ovo veoma,veoma dopada al ček.dok se braća umješaju.....
is.lam i hris.canstvo nikada nije moglo zajedno.. svaka drzava koja je imala priblizno jednak procent muss i hris se ili raspala ili je odrzavaju u zivotu kao bosnu mus.slimana moze biti do 5 % i tada zive najbolje, uzivaju sve blagodeti hroscanstva a hris,cni ih ne diraju, kao u usa eu ako je obrnuto , hriscani su skroz nahebali, isl.lam ih pokusva da iskor.jeni
Nauci i ti nesto zemljo moja, nije sramota reci ne znam.
ser.iajt u bosni je sasvim blizu.. cim generacije koje su se skolovale U bivsoj SFRJ odu u penziju a dodju nove new is.lamske.. a to je za desetak godina .. par dobrih politicara ko u Turskoj ce skrenuti 24 % Bosne u ser.ijat.. a tada ce doci do naglog zaostajanja u razvoju bosnjaka, nesto slicno ko pakistan i indija..tako da ce najzad sr.bi i hrv.ati pod plastom borbe protiv terorizma i nazadnosti potpuno sami odluciti o cjepanju Bosne.. BOSNU jedino moze spasiti natalitet mus.sliman..i nista drugo ..
@ da prije ce Amfilohija Sotona zavesti pravoslavno-talibanski vjerski sistem u bivsoj Srbiji nego Bosnjaci serijat u BiH!
kršćani su prolili više krvi nego sve religije svijeta zajedno
k.r.s.c.ani daj malo ohladite bolje bi vam bilo da se malo edukujete ,jer za sve nevolje u svijetu kriva je vasa vjera
@ !!! Ma ti nemas pojma sta pise u Kur\'anu, bolje ti je uzmi malo i procitaj! Takvi kao ti su samo salabajzeri, veze vi nemate, pricate o necemu a ne znate o cemu uopce pricate. zato, sikter!!
I kod nas su tako govorili da smo jedno, dok ima se nije ukazala prilika da nas počnu u.b..ij.ati, čak i fratre, čak i gvardijane, kao, primjerice, u Fojnici. Rušiti crkve (u Neretvici praktički sve, slično i drugdje gdje su \"oslobodili\" hrvatska područja od Hrvata). Očito je islam svugdje isti, bio u Bosni, bio u Egiptu. Skrate te za glavu i zapale ti crkvu, a onda kažu: Ma mi smo jedno! Marš, stoko!
Cuj ove, jedinstvo moguce a u utorak usmrtili 13 osoba
Gotovo je sada. Mozete vie u Egiptu pjevati borbene. Dozvolili ste da vam puste baju i duha iz boce. Sada cete imati zemlju haosa. Pitajte one koji zive u danasnjoj BiH sta vas sve ceka pa ce vam biti jasno..
KURA.N == TOLERANCIJA NULA kada na 24% uvedu SER.IJAT .. pola sara.jeva ce da bjezi u kafane u Republiku Srpsku ..
Vratimo se svojoj Crkvi Bosanskoj i bogumilstvu, ostavimo se ovih naknadno nametnutih i došljačkih religija hrišćanstva i Islama.
Gotovo je sada. Mozete vie u Egiptu pjevati borbene. Dozvolili ste da vam puste baju i duha iz boce. Sada cete imati zemlju haosa. Pitajte one koji zive u danasnjoj BiH sta vas sve ceka pa ce vam biti jasno..
PREDLAZEM ANKETU DA LI BI SA PRIPADNICIM DRUGE NACIONALNOSTI ISLI NA PROTESTE I BORILI SE ZA ZAJEDNICKE INTERESE ?
@Smrdija Blaga mi je ta opcija..Nekako mi merhametli ideja..blaga i humana ..bas kao i sve nase odluke zbog kojih smo krv prolili..... Nego ovako Sve prodavnice koje preprodaju i trguju robom uvezenom iz srbije treba demolirati i vlasniku nos razbiti..Bar za pocetak... Toliko
LIJEPO JE OVO VIDJET LJUDI MOJI...