Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabranite proizvodnju oružija i namjensku industriju!!!
svaka cast..... a nije ko mi, nesmijemo prdnut
ova me policija u americi podsjeća na one u egiptu kada mibarak nije dao da ga skinu sa vlasti.nevidim nikakvu razliku između mubaraka i obame. pogledaj te bolje i ispravnije vijesti na --------advance---------oni izvjestavaju pravo stanje.
@ Zelja Nemojte se vaditi na amere, bjezali ste ko zecevi. Cak su ameri prijetili Hrvatima da ne poduzimaju nikakve akcije isto kao sto su nama zaprijetili kad smo uzeli Sanski Most i trebali krenuti na Prijedor.
Da nebi amera Hrvati bi i danas pusili srpsku karinu,uvijek ste imali pomoc,Zivku Josilu pozdravljam familiju k...m u celo..
@ORTODOX je*ba*li smo vam mamu 45 a onda opet i 95, a opet cemo samo se ti ku*rci po portalu, a evo ti jedna da te podsjeti : http://www.youtube.com/watch?v=UTr1JDneynE
Priblizite unifurmu celi! Zeljooo
Pobjeze ORTODOX ko u \"Oluji\".
@ORTODOX Operacija \"Oluja\" izvedena 4.avgusta 1995.god. dok je NATO bombardovao u periodu od 30.avgusta do 14. septembra pa ti vidi sad ko je glup.
Svaki dan se svi koji granice srbiju molimo za.......... ZID NA DRINI!
@VAN HESLING...glup si bogami,NE ZASLUZUJEŠ da sa tobom polemišem,,da zahvalimo amerima sto su nas bombardovali pa onda kao šokci nešto olujom postigli,pa što nisu krenuli sa olujom pre bombardovanja pa da vide kako bi se proveli,lako je napasti kada ameri obave posao koji oni nisu mogli.
@ORTODOX Ma vi morate ljubiti guzicu Americi sto su zaustavili rat kad je \"oluja\" krenula na Prijedor i Banja Luku. Vec ste krenuli traktorima da bjezite ko iz Knina.
KO kaze da smo izgubili,dobili smo Republiku Srpsku,to nije poraz,jedini ste vi bošnjaci poprazeni,samo vi niste dobili svoju drzavu.
I tamo izgleda da \"Narod zna\".
@ORTODOX s obzirom da ste genocidan narod i ono sto ste pocinili od 1991 do 1998, nije ni cudo sto se 1999 dobili po nosu. Trebalo je vas jos 1990 razvaliti pa ne bi mirno gledali otcjepljenja drugih republika od Jugoslavije. Ne mogu se nesrbi u Jugoslaviji terorisati 45 godina, i prisiljavati se na bratstvo i jedinstvo sa genocidnim Srbima. Jednostavno nismo htjeli da zivimo sa koljacima i fasistima iz Beograda i otisli smo putem nezavisnosti. Vi ste htjeli rat i na kraju ga i izgubili NATO-a. Sad placi kmeeeeee kmeeeee ne damo mostove, kmeeeeeeeee Rasha heljp kmeeeeeee
To vam je zloboda i demokratija! Totalitarizam prema kojem je Staljinizam mala maca.
bolje rat nego nato pakt