Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo legendo
Iza Hezbollaha stoji Iran a snjima se nije šaliti.
Obarala je iracka muhdzahedinska gerila i US bespilotne letjelice vrijedne 1.5mil $ sa obicnim vojnim snajperima , pa sta? Iranci su uspjeli spustiti istu letjelicu bez da je ostete, pa sta? Hrzbolah poslao kinesku od 1000$, potrosivsi 10x vise $, i opet zive u strahu od neke buduce koja bi mogla biti, ne tako miroljubljiva kao ova zadnja.
Hezballije poslale kinesku bespilotnu letjelicu ( US$ 999, 95 , popust na vece kolicine ), Izrael oborio letjelicu i muslimani to smatraju uspjehom ?! bez uvrede ali muslimani mi nerijetko djeluju pomalo rettardirano...
Shvatam ja problematiku te prirode...ali ovdje ne govorimo o sukobu izmedju Hezbolaha i Hamasa, ili Hezbolaha i neke sunitske vojne formacije... Ovdje je u pitanju zajednicki neprijatelj...zidov. Nije valjda da ces napisati kako se zapravo Hezbolah i cionisti vole...ali samo zele zamazati oci svijetu!?
Vi M92 idioti nemate pravo glasa, niste kompetentni. Selam i da Bog da jednog dana spoznaš pravi Islam a ne gluposti koje te uče Cerić i vehabije.
Iza Hezbullaha stoje također i libanski suniti, Krščani, Druzi, te svi ostali normalni ljudi na ovoj planeti kojima je kun purac judenreicha i njihovog agresivnog nacizma..
Jel sami pišete ove laži i nebuloze il vam ih dostavljaju?
HEZBULŠEJTAN SU OBIČNI IZDAJNICI I NEPRIJATELJI SUNIJA... PA IM VI LAJKAJTE....GLUPI BOŠNJO
Hhahahahahhahah vidi onog kkkkretena kaze izrael i hezbolah izrezirali , ma jadan ti bio tukaro te jedean izraelac i jedan libanac , molim boga za propast arapskih zemalja koje su pustile bez borbe americku cizmu na svoje tlo ....
bolje vam je da ne čačkate po americi.
Iran ima prilično naprednu vojnu tehnologiju baziranu na oružju od Rusa i Kineza. Nemaju ni Ameri mošnji da im se direktno suprostave ko zna šta su sve ukopali ispod onolikih planina.
gdje su oni sto su govorili da je ovo sve izrael izmislio, i da im niko nije poslao bespilotnu letjelicu.. puni ste raznih teorija zavjera... naravno, sad po komentarima se vidi da se takvih izjava vise niko ne sjeca....
svakako da je hezbolah u suradnji sa izraelom ovo izreziro i mi svakako znamo da hezbolah ima sa islamom koliko i izrael tako da ne prolazi bas kod svakoga ta njihova briga za islamom.otvoreni neprijatelji hizbusejtan
Nije valjda da su i cionisti dobili napokon ravnopravnog protivnika. Da su ovo palestinci uradili, vec bi vojna ofanziva bila u toku. Isuvise blaga reakcija cionista. Izrael ce braniti svoje granice...ne prilici teroristima da tako reaguju na povredu teritorijalnog integriteta.