Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da svako ime ima veliki pecat i svoju tezinu u jednom zivotu. Sta onda reci za covjeka koji se se zove Dobri. Ziv bio deda !
Pare sirotištu OK, ali crkvi, ne znam. Crkva ubira na sve strane.
ADLER @ ne i ova ,nisu to katolici A nedaje pare crkvi ko crkvi već i crvka skuplja pomoć za one kojima je potrebno Malo je ovaj klix glup pa kopiraju bez rpovjere tekst. Pronađi na netu pravi.
Živio još 100 godina i zdravlje te služilo.
Svaka mu čast. ......čista duša
Pravi Djed Mraz
Koji gigant, svaka čast dedo
i izgleda kao da je izašao iz bajke svaka čast Dobri moj
real life santa :D
Sva sam se naježila, prosto čovjek nekad ne može da povjeruje da među svim ovim prevarama, nemoralom, zlobom i mržnjom još uvijek postoje ovakvi ljudi. Da Bog da ih doživio još stotinu.
Klasicna budala.
Enny, jel to nisi nista mogla bolje smisliti pa napisati? Budaletino jedna!
Enny je isti profil kao LuciaMostar...najveci debili se jednostavno prepoznaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Baš tako a ja ih uvijek tražio po filmovima...izgleda na pogrešnom mjestu čini se
Pravoslavlje....
znaci ako nije tvoje vjere, odma nije dobar -.- ?
Ne,..nego znaci da to u sta ti vjerujes je Religija, dok je Pravoslavlje Vjera. Ovakvih ljudi je pun Pravoslavni Svijet,..ali vasi i zapadni mediji nikada nece pisati o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pročito prije otprilike mjesec dana na fokus.ba (ne reklamiram stranicu),, sve u svemu idete u korak s vremenom!!!
Svaka čast !
semsa transvestit
heroji a ima i srpskih terorista,zasto se ne pise o bombasima iz Banja luke ????????????????????????????????? http://www.pressonline.rs/svet/balkan/323098/banjaluka-eksplodirala-bomba-u-studentskom-centru-na-srecu-nema-povredjenih.html
ohani malo jbg ti....