Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promovisan i to je OK, ali za savjetnika kraljice...? Mora da ima bezbroj ideja............
Onda kad kazu "nema boljih ljudi od nas", sere mi se odmah.
kako policajac može biti nenaoružan. da je imao nekakvo oružje sigurno bi se odbranio i ostao živ i pritom još nekog spasio.
kakvog smisla imaju policajci koji ne nose ni čačkalicu sa sobom. u današnjem vremenu terorizma svaki redar na ulici treba biti naoružan a kamoli policajac.
ovi što lupaju minuse očito im je drago što u engleskoj postoje nenaoružani policajci da bi se ovakve stvari mogle što češće dešavati.
Nas politicar nebi ni glave okrenuo a kamo li da bi pokusao pomoci
Primjer kako se HUMANOST I LJUDSKOST pokazuje djelom a ne pricom.Svaka cast ovom gospodinu i ja bih nominovao i za Nobelovu nagradu
Sto ne napisu gdje se borio ovaj terorista,i koliko je zaklao srba
Heroji su iz ulice a ne iz nerealnog filma!
Heroji samo postaju u ratu.