Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je Boga mi ista cjena i heroina i hrane. Tolko je hrana poskupila...
100 lajkova za komentar
Sve "muslimani" i vijernici !!! Ovakvi UHLJUPI i banana drzave prisivaju islamu breme droge, kao sto Saudijska Arabija pokusava da pod islam svede "ZABRANU VOZNJE MOTORNIH VOZILA ZA ZENE" a sto opet nema veze sa PAMECU, a kamoli sa islamom. Muslimanima je JEDINI pu Allahov put, tj da se vrate KORJENIMA islama i da ne budu ni suniti ni siiti ni ahmedije, vec kao nas Poslanik Muhammed a.s. MUSLIMANI !!!
kaze se vjernici, a ne vijernici.
...samo se ti nemoj sekirat'...religija d.o.o. je već hiljadama godina profitabilna tvrtka...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vi njih heroinom oni vas predatorima :(
I još se pitaju od čega se talibani u Pakistanu financiraju. Jest da oni najmanje zarade u tom lancu preprodaje, ali ipak se radi o velikim količinama.
Živjela trava u njoj se bolje spava...polje makova-idila!
Pa onda jedite HEROIN , mozda nešto i uštedite :)
Za ovu cjenu mogu da se zahvale donosiocima demokratije "Americi"
jah... bilo im je dobro prije.
To samo oni znaju ili ne. Ko smo mi da se mjesamo. Jel ti dopustas da ti ko sa strane donosi pravila,kako ces ti da se ponasas u kuci ??? Ako mlatis zenu,ona te ne prijavi i trpi maltretiranje ko joj je kriv?? Narod treba da se buni ako mu je lose,ne treba niko da se petlja sa strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vama droga ne treba, dajte je meni!
Čekaj,je li opijum ona smola što skidaju sa glavica maka??
nije. opijum je ono sto ostane kad se skine smola.
"Ovisnici o heroinu u ovoj zemlji se i ne trude sakriti svoje navike." Šta'š bolan sakrivat,kad si nadrogiran sve se samo kazuje...
"ponekad trava, nikad heroin.. "
ponekad trava, uvjek heroin
Kod nas je Boga mi ista cjena i heroina i hrane. Tolko je hrana poskupila...