Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi se oluje vjerovatno zvale Remzo i Ifeta
Ifeta i Nasko.
Kod njih snijeg, kod nas jos malo pa behar... Sve ko kako zasluzi.!
haj nezajebavaj
Sto nam je ove godine proljece poranilo. :)
ne razumijem ove amerikance.. gledam evo na hayatu na dnevniku.. snijeg im pao 60 cm i vandredno stanje.. jos izjave ljudi.. kako glup narod u pm.. a sve imaju
www.spoted.ba Registruj se
Mogu li ovi sto se bave harpom, zavejrama i tim glupostima objasnit sto amerikanci sami sebe sjebase s ovim nevremenom? malo malo neko sranje? hvala
Zemljina kora debela je 7 kilometara i nema te tehnologije koja je moze pomjeriti i izazvati zemnljotres a neko tvrdi da HAARP moze i da moze izazvati zemljotres. Kad to cujem odvalim se smijati ljudskim zemljotresima. Nuklearna bomba je najjace oruzije sto je covjek napravio. Kakav HAARP ono je poveci radar za rano upozorenje. Isto ko sto je u Chernobilu iz igrice Stalker onaj radar za rano upozorenje izmisljen kao "Brain scorcher" da ljudima przi mozak i pretvara ih u zombije hahahah.
haj nek i ti nesto pametno kazes nekad :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Majstori, živa mrzne na 39C u minusu, tako da teško da je neko te termometre koristio u Quebecu ako je i malo normalniji od vas.
Ma nije z glave -38 kako pricaju. Mozda je oko -15 ili -20 ali oni racunaju i ono nesto kao "wind chill" dakle u kombinaciji sa vjetrom hladnoca se osjeca kao da je -38.
care, nisam to znao :) a vjerovatno ni novinar :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada Koldzo napravi BMW arenu neka vani padaju cuskije, pokretni krov ovo ono....
Sta bi uradili da im je napadao snijeg kao nama prije par godina..i Bijelu kucu bi zatvorili
U Bosni dok smo imali toliko snijega nismo znali uvjek ih drukcije zvati nego uvjek mecava, snijeg itd... Vidi Amerikanaca svake godine drugo ime...
ne svake godine,svake sedmice...inace imenovanje oluja je poceo NOAA (metereoloski zavod) za uragane,a ovo sada izmislja tv kanal koji se bavi isljucivo vremenskom prognozom (The Weather Channel) isto tako vecina Amerikanaca smatra da je imenovanje zimskih oluja(cak nekad I nije bas neka oluja) previse glupo I pretjerivanje.
nikad nisam ni reko da je weather channel izmisljen?! nego da su oni "izmislili" praksu imenovanja zimskog nevremena,jer NOAA to ne radi I ogradjuje se od Weather Channelove prakse koju su oni poceli od prosle godine davati imena zimskim olujama,samo oni.NOAA daje imena hurricanima a ne daje mecavama,to samo radi weather channel.koji je samo tv stanica a ne drzavni mtereoloski zavod.procitaj jos jednom sta sam napisao pa onda komentiraj.
jel to onaj hercules iz filmova ??
bijelog luka i vunene carape