Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uradio ti Alija, a nije Karadzic, Mladic, Tudjamn, Milosevic, Boban, hadzic, Arkan, Koljevic.... Ma ja, e, aj ti Hilmo ovoj porodici na vrata, pa njima reci kako im je Alija kriv i kako bi sve bilo bolje da je Hilmo bio predsjednik i da bi Bosna bila u sastavu, jal Srbije, jal Hrvatske. Kre.te.nu de.bil.ski.
šta će u helikopteru koji vrag?
jedanaest ljudi izvlači jednu osobu a u američkim filmovima smo naučili obrnuto...
hilmo brate u pravu si...i ja bi volio da smo u sastavu hrvatske....oni su tamo posteniji narod od nasih potkupljenih vodja.....sve prodane duse i licemjeri....zivjelo jadransko more !
pa zar ne bi bilo bolje da smo u sastavu Hrvatske. evo ja potpisujem isti tren, a musliman sam. oni hapse i bivše premijere a kod nas nećemo doživjeti ni neki kantonalni ministar da zaglavi.
Neko nastrada u nesreci u helikopterom na privatnom letu povodom rodjendanske zabave. A kod nas nastrada ilegalno kopajuci ugalj da prehrani porodicu. Sta nam uradise Alija i SDA sjeme im se zatrlo
Leti, leti, leti, leti.....helikopter! Ne leti.
Na vrtiću osvanuo grafit: SMLT TETAMA!!!
Teska smrt...
WWW.TOBEJARABI.COM
R.I.P